Δύο γυναίκες έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια του βομβαρδισμού του δρόμου στο χωριό Maslova Pristan, στην περιοχή Shebekinsky, από τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας και τθυ ΝΑΤΟ…
Δύο γυναίκες σκοτώθηκαν μετά από νέες ουκρανικές επιθέσεις σε ρωσικό έδαφος, καθοδηγούμενες από το ΝΑΤΟ!!!
Το Shebekino, στην περιοχή Belgorod της Ρωσίας, δέχθηκε ξανά επίθεση την Παρασκευή με δύο ακόμη άτομα να τραυματίζονται σύμφωνα με τον τοπικό κυβερνήτη.
Ο στρατός της Ουκρανίας έχει στοχεύσει κατοικημένες περιοχές πολιτών στην περιοχή με αδιάκριτους βομβαρδισμούς με πυροβολικό και drones εδώ και 3 ημέρες.
“Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας βομβάρδισαν ένα τμήμα του δρόμου στο χωριό Maslova Pristan, στην περιοχή Shebekinsky. Θραύσματα οβίδας χτύπησαν διερχόμενα αυτοκίνητα. Δύο γυναίκες επέβαιναν σε ένα από αυτά, πέθαναν επί τόπου από τα τραύματά τους.», έγραψε ο τοπικός κυβερνήτης.
Σύμφωνα με τον ίδιο, υπάρχουν και δύο τραυματίες, ο ένας είχε τραύματα στο στήθος και ο δεύτερος τραύματα στα κάτω άκρα. Σε σοβαρή κατάσταση και οι δύο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.
Στο χωριό Tishanka, στην περιοχή Volokonovsky, ο ουκρανικός στρατός εκτόξευσε 11 οβίδες από πυροβολικό. Έσπασαν τζάμια σε δύο σπίτια!!!
Ρώσοι αξιωματούχοι ανέφεραν εντεινόμενες επιθέσεις από την βόρεια Ουκρανία και ανακοίνωσαν ότι χθες, Πέμπτη, ουκρανικές δυνάμεις αποπειράθηκαν να διασχίσουν τα σύνορα στην ρωσική περιφέρεια Μπέλγκοροντ, στην πρώτη απόπειρα μιας τέτοιου είδους διείσδυσης στο ρωσικό έδαφος.
photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA