OPENNEWS.GR
Διασκεδαση

«ROUK ZOUK SPECIAL» με την πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 [τρέιλερ]


Η πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 έχει την τιμητική της στο «ROUK ZOUK SPECIAL» αυτής της Κυριακής!

Στις 21 Νοεμβρίου στις 20:00 η Ζέτα Μακρυπούλια υποδέχεται 10 εκλεκτούς καλεσμένους, 10 πρόσωπα της ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας που αγαπάμε και απολαμβάνουμε καθημερινά στον ΑΝΤ1.

Γιώργος Παπαδάκης, Χρύσα Φώσκολου, Γιώργος Γρηγοριάδης, Τζένη Κρουσταλλακίδου και Λάζος Μαντικός από το «ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ» έρχονται αντιμέτωποι με τους Φαίη Σκορδά, Τάσο Τεργιάκη, Φωτεινή Πετρογιάννη, Βαγγέλη Περρή και Πέτρο Συρίγο από «ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ».

Οι καλεσμένοι του «ROUK ZOUK SPECIAL» και αυτής της Κυριακής παίζουν για φιλανθρωπικό σκοπό, για το «Make A Wish» και ρουκζουκάρουν ασταμάτητα!

Αυτή την Κυριακή: Ένας χορός καν – καν από τον Γιώργο Παπαδάκη ξεσηκώνει τους πάντες. Το πιο κρύο ανέκδοτο με πατούσες που έχετε ακούσει θα το πει ο Γιώργος Γρηγοριάδης. Η Φαίη Σκορδά περιγράφει με απίστευτο και ξεκαρδιστικό τρόπο τη λέξη «κόρνα». Ο Γιώργος Παπαδάκης και η Φαίη Σκορδά παρουσιάζουν μια διαφορετική εκδοχή της «Λίμνης των Κύκνων».

Ο Βαγγέλης Περρής εκνευρίζεται από την ανάμνηση μιας…. οδοντογλυφίδας. Ένας σκιέρ-τσολιάς αναστατώνει τον Λάζο Μαντικό. Η Φωτεινή Πετρογιάννη συναντά τον Δάσκαλο του «ROUKZOUK» μετά από πολύ καιρό.

Το πιο παρεΐστικο τηλεπαιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης, με την Ζέτα Μακρυπούλια, έρχεται κάθε Κυριακή στον ΑΝΤ1 για να ενισχύσει το «Make A Wish» και το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Δείτε το τρέιλερ:


Source link

Related posts

Σπύρος Μαρτίκας : Η υπόσχεση στη Βρισηίδα Ανδριώτου

Το μυστικό της πεταλούδας: Ο Ηλίας βρίσκει τον Χριστόφορο και τον πυροβολεί

Σασμός: «Η καπετάνισσα θα το βρει από εκεί που δεν το περιμένει» – Δείτε το τρέιλερ

Αφήστε ένα σχόλιο