Image default
Αστυνομικό Δελτίο

Τροχαίο δυστύχημα στη Νέα Κηφισιά – Νεκρός οδηγός μοτοσικλέτας (βίντεο)


Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (1/4) στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, στο ρεύμα καθόδου, με έναν αναβάτη μοτοσικλέτας να χάνει τη ζωή του στην άσφαλτο.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. το δυστύχημα σημειώθηκε στο ύψος της Κάτω Κηφισιάς. Συγκεκριμένα, ο αναβάτης έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας και αυτή εξετράπη της πορείας της και ανετράπη επί του οδοστρώματος.

Ο μοτοσικλετιστής, ηλικίας περίπου 35 ετών, φορούσε κράνος, αλλά η πτώση στο έδαφος ήταν ιδιαίτερα σφοδρή, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Στο σημείο του δυστυχήματος, βρίσκεται κλιμάκιο της Τροχαίας, που διενεργεί προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του θανατηφόρου τροχαίου.

Δείτε βίντεο ΕΔΩ 

 





ΠΗΓΗ

Related posts

Ναύπλιο: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που διακινούσε ποσότητες ναρκωτικών

admin

Θεσσαλονίκη: Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για εκκένωση κατάληψης σε πανεπιστημιακή αίθουσα

admin

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Απαλλακτική πρόταση εισαγγελέα για τα οικονομικά του «Άλλου Ανθρώπου» (βίντεο)

admin

Αφήστε ένα σχόλιο