Image default
Αθλητικά

Παναθηναϊκός: Ανανέωσε για άλλα δύο χρόνια και ο Τσέντι Όσμαν


Ο περσινός πρωταθλητής Ευρώπης, Παναθηναϊκός συνεχίζει «αθόρυβα», αλλά άκρως αποτελεσματικά να «δένει» με νέα συμβόλαια όλα τα «βαριά χαρτιά» του, δημιουργώντας έναν πανίσχυρο «κορμό», ικανό να πρωταγωνιστήσει απόλυτα και τα επόμενα χρόνια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Μετά τους Ματίας Λεσόρ, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και Κέντρικ Ναν (ο οποίος έχει συμφωνήσει εδώ και μέρες για νέο τριετές συμβόλαιο, χωρίς NBA opt out), σειρά πήρε ο Τσέντι Όσμαν, ο οποίος «έδεσε» το μέλλον του με τους «πράσινους» για άλλα δύο χρόνια.

Τη συμφωνία επί της ουσίας ανακοίνωσε ο ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος με post στα social media, «σφραγίζοντας» την παραμονή του διεθνούς Τούρκους φόργουορντ έως το καλοκαίρι του 2027.



ΠΗΓΗ

Related posts

Κώστας Λακαφώσης: Πείραμα στην κάμερα με έλαια σιλικόνης – «Δεν αρκεί μία συγκεκριμένη θερμοκρασία σε ένα σημείο»

admin

Αγγλία: Η μέτρια Τσέλσι ανέβηκε στην 4η θέση, 1-0 την Έβερτον

admin

Greek Basketball League: Ο Παναθηναϊκός «καθάρισε», 97-82 το Περιστέρι

admin

Αφήστε ένα σχόλιο