Image default
Κόσμος

Kέρδισε την ματσάρα ο Παναθηναϊκός στην παράταση απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα (111-104)


Τι και αν δεν είχε βαθμολογικό κίνητρο; Ο Παναθηναϊκός νίκησε μετά από αδιανόητο παιχνίδι με σκορ 111-104 τον Ερυθρό Αστέρα στην παράταση για την 34η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, έκλεισε την κανονική περίοδο με ρεκόρ 22-12 και θα αντιμετωπίσει τώρα την Αναντολού Εφές με πλεονέκτημα έδρας στα playoffs, για μία θέση στο Final Four του Άμπου Ντάμπι!

Το ματς ήταν καταπληκτικό με αδιανόητες ανατροπές και πολλές αλλαγές στην ψυχολογία. Οι Σέρβοι έφτασαν κοντά στη νίκη όταν βρέθηκαν στο +8 (86-94) στα τέλη του τέταρτου δεκαλέπτου, όμως τελικά ο Παναθηναϊκός γύρισε το παιχνίδι και το πήρε στην παράταση, με την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου να τερματίζει δέκατη και να χρειάζεται πλέον δύο εκτός έδρας νίκες στα play-ins για να προκριθεί στα playoffs.

Για τους «πράσινους», κορυφαίος του αγώνα ήταν ο Κέντρικ Ναν, που έβαλε 31 πόντους και έγραψε ιστορία ως ο πρώτος παίκτης του Παναθηναϊκού που κατακτά το βραβείο «Αλφόνσο Φορντ» για τον πρώτο σκόρερ! Παράλληλα, ο Αμερικανός μέτρησε 10 ασίστ, ενώ είχε άξιο συμπαραστάτη τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, που ήταν καταπληκτικός με 18 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Καθοριστικός με 16 πόντους (8 στην παράταση) ο Γουένιεν Γκέιμπριελ, 12 πόντους έβαλε ο Τζέριαν Γκραντ και 11 ο Ομέρ Γιούρτσεβεν. Για τον Ερυθρό Αστέρα, φοβερό ματς έκαναν με 26 πόντους ο Κόντι Μίλερ-ΜάκΙνταϊρ και με 22 ο Νεμάνια Νέντοβιτς, όμως δεν έφτασαν.



ΠΗΓΗ

Related posts

Διεθνής κατακραυγή για την επίθεση της Ρωσίας στο Σούμι – «Είναι φρικτό» είπε ο Τραμπ

admin

Ουάσινγκτον και Τεχεράνη συζητούν σήμερα στο Ομάν για το ιρανικό πυρηνικό πρόγραμμα

admin

5 καθημερινές συνήθειες για υγιές έντερο που προτείνουν οι γαστρεντερολόγοι

admin

Αφήστε ένα σχόλιο