Image default
Ελλάδα

Πένθος στην ομογένεια: Έφυγε πρόωρα από την ζωή η Βίκυ Ζεμενίδη


Σε πένθος έχει βυθιστεί η ομογένεια στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς έφυγε από τη ζωή η Βίκυ Ζεμενίδη, σύζυγος και μητέρα των παιδιών του Έντι Ζεμενίδη, εκτελεστικού διευθυντή του Συμβουλίου Ελληνοαμερικανικής Ηγεσίας (HALC).

Πολλά μηνύματα αγάπης και τιμής για τη Βίκυ Ζεμενίδου κατέκλυσαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τον Τύπο, καθώς είχε δώσει γενναία μάχη για την υγεία της για περισσότερο από έναν χρόνο και ήταν αγαπητή σε όλους όσοι τη γνώριζαν. Η Βίκυ Ζεμενίδη είχε τρία παιδιά με τον Έντι: Τον Γιώργο, τον Δημήτρη και την Ειρήνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Βίκη Ζεμενίδη έδωσε μια δύσκολη αλλά πολύ γενναία μάχη με τον καρκίνο κατά τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, σκορπώντας όμως πάντα την αισιοδοξία στους δικούς της ανθρώπους ότι θα βγει νικήτρια.

Ο Εντι Ζεμενίδης εξέφρασε με ανάρτησή του στο Facebook τη βαθιά του εκτίμηση σε όλους όσοι στάθηκαν στο πλευρό της ίδιας της εκλιπούσας, αλλά και στην οικογένειά του στη διάρκεια της μεγάλης μάχης που έδινε το πολυαγαπημένο τους πρόσωπο για να κρατηθεί στη ζωή: «Ισως μια μέρα να βρω λόγια, αλλά σήμερα δεν θα το κάνω. Ευχαριστώ την αγαπητή μου φίλη, Λένα Αργύρη, για αυτό το αφιέρωμα στη Βίκυ – και ευχαριστώ όλους όσοι μας έδειξαν αγάπη και ενίσχυσαν την ψυχολογία μας καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της μάχης. Το τέλος ήρθε πολύ ξαφνικά, αλλά εσείς την βοηθήσατε να έχει περισσότερες καλές ημέρες από κακές καθ’ όλη τη διάρκεια», ενώ η ανταποκρίτρια της ΕΡΤ και της «Καθημερινής», Λένα Αργύρη, εξήρε την δύναμη ψυχής της εκλιπούσας, σε άρθρο της στην εφημερίδα.

«Όλους τους τελευταίους μήνες η Βίκυ κουβάλησε στις πλάτες της -πέρα από τον δικό της πόνο- τη σιωπηλή αγωνία μας και τους πιο καλά κρυμμένους φόβους της ύπαρξής μας. Αφήνει πίσω της ένα κενό. Στις καρδιές μας, στην οικογένειά μας, στον κόσμο μας όλο», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Η Βίκη Ζεμενίδη αφήνει πίσω της τρία παιδιά, τον Γιώργο, τον Δημήτρη και την Ειρήνη, στα οποία πρόλαβε να περάσει τις αρχές της, μαζί με τον σύζυγό της.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσαν και ελληνοαμερικανικές οργανώσεις, όπως η Ομοσπονδία Κύπρο-Αμερικανικών Σωματείων Αμερικής, που εξέφρασε την συμπαράστασή της στον Έντι Ζεμενίδη και τα τρία του παιδιά.

Πηγή: ekirikas.com



ΠΗΓΗ

Related posts

Θεσσαλονίκη: Διαρρήκτες πήραν τάματα από εικόνα της Παναγίας

admin

Με νεφώσεις και λασποβροχές θα κυλήσει η εβδομάδα – News.gr

admin

Στο Υπ. Εξωτερικών η επιστολή διαμαρτυρίας δημοσιογράφων για τη διακοπή της διαπίστευσης του ανταποκριτή του RIA-Novosti

admin

Αφήστε ένα σχόλιο