Image default
Πολιτική

Ανανεωμένος μετά την εμφύτευση μαλλιών


Ανανεωμένος εμφανίστηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης κατά τη χθεσινή του συνάντησή του με τον Στέλιο Πέτσα.

Ειδικότερα, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που ανήρτησε στο Instagram ο κ. Πέτσας, ο υπουργός Υγείας έχει υποβληθεί σε μεταμόσχευση μαλλιών, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr, έγινε πριν από περίπου δέκα μέρες.

Άδωνις Γεωργιάδης: Φανερά ανανεωμένος μετά την εμφύτευση μαλλιών

 

Σημειώνεται πως ο κ. Γεωργιάδης συναντήθηκε με τον κ. Πέτσα την Τετάρτη 23/04, με τον οποίο συζήτησε όλα τα θέματα αρμοδιότητάς του που απασχολούν τους πολίτες στην Ανατολική Αττική.

«Η βελτίωση των υποδομών και η ενίσχυση σε προσωπικό, διαχρονικά αιτήματα στη μεγάλη σε έκταση και πληθυσμό περιφέρειά μας, δρομολογούνται, ενώ η δημιουργία ενός νέου νοσοκομείου της Ανατολικής Αττικής παραμένει η κορωνίδα των διεκδικήσεών μας. Συνεχίζουμε, για να κάνουμε καλύτερη τη ζωή όλων των Ελλήνων», σημειώνει ο κ. Πέτσας στην ανάρτησή του.

Ανανεωμένος εμφανίστηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης κατά τη χθεσινή του συνάντησή του με τον Στέλιο Πέτσα.Ανανεωμένος εμφανίστηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης κατά τη χθεσινή του συνάντησή του με τον Στέλιο Πέτσα.
Άδωνις Γεωργιάδης: Φανερά ανανεωμένος μετά την εμφύτευση μαλλιών

Παράλληλα, ευρισκόμενος σήμερα στη Βουλή για τη συνεδρίαση της διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων, η αλλαγή του κ. Γεωργιάδη ήταν κάτι παραπάνω από φανερή.

Η ανάρτηση του Στέλιου Πέτσα μετά τη συνάντηση με τον Άδωνι Γεωργιάδη
Συναντήθηκα σήμερα με τον καλό φίλο και υπουργό Υγείας @adonis_georgiadis και συζητήσαμε για όλα τα θέματα αρμοδιότητάς του που απασχολούν τους συμπολίτες μας στην Ανατολική Αττική. Η βελτίωση των υποδομών και η ενίσχυση σε προσωπικό, διαχρονικά αιτήματα στη μεγάλη σε έκταση και πληθυσμό περιφέρειά μας, δρομολογούνται, ενώ η δημιουργία ενός νέου νοσοκομείου της Ανατολικής Αττικής παραμένει η κορωνίδα των διεκδικήσεών μας. Συνεχίζουμε, για να κάνουμε καλύτερη τη ζωή όλων των Ελλήνων.

Ακολουθήστε το Europost.gr στο

Google NewsGoogle News



ΠΗΓΗ

Related posts

Ζαχαράκη: «Η τροπολογία για την Εκκλησία της Κρήτης, τυγχάνει της έγκρισης του Οικουμενικού Πατριαρχείου»

admin

Ανδρουλάκης: Κόμματα προγραμματικά με στελέχη όπως το ΠΑΣΟΚ, απεύχεται να έχει αντίπαλους ο κ. Μητσοτάκης

admin

«Δεν μιλάω σε όποιον ξεκίνησε την καριέρα του στη χούντα»

admin

Αφήστε ένα σχόλιο