Image default
Διάφορα

Νέο προϊόν ελιάς Καλαμών χαμηλής αλατότητας ετοιμάζει ο ΑΕΣ Στέρνας


Την εκδήλωση με τίτλο «Παραγωγή νέου προϊόντος φυσικής μαύρης ελιάς ποικιλίας Καλαμών μειωμένης αλατότητας», προλόγισε ο Διευθύνων Σύμβουλος του συντονιστή φορέα foodstandard Α.Ε., Στέλιος Δρυς, ο οποίος στάθηκε στην σπουδαιότητα του προγράμματος για όλους τους εμπλεκομένους.

Ο καθηγητής του τμήματος Επιστήμης, Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου του Γ.Π.Α. κύριος Ευστάθιος Ζ. Πανάγου, κάνοντας την παρουσίαση των σημαντικών αποτελεσμάτων του έργου,  αναφέρθηκε στις ενέργειες που ακολούθησαν, προκειμένου το LowSaltOlives από ιδέα, να γίνει πράξη. Η πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τους συμμετέχοντες καθώς και η ανταλλαγή απόψεων μεταξύ αυτών, ολοκλήρωσε  την όμορφη εκδήλωση.

Με σεβασμό προς την αγορά και τους καταναλωτές, το συγκεκριμένο έργο εξ’ αρχής υπηρέτησε την προσπάθεια για τη δημιουργία πιο υγιεινών και ισορροπημένων διατροφικών επιλογών, χωρίς θυσία της γεύσης και της διατροφικής αξίας.

 

 



ΠΗΓΗ

Related posts

Τα τρόφιμα που μάς φέρνουν πιο κοντά στον πρόωρο θάνατο

admin

ΓΣΕΕ: «Δικαίωση των αγώνων της Συνομοσπονδίας σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο»

admin

Πώς να αφαιρέσετε γρήγορα την πλάκα στα δόντια

admin

Αφήστε ένα σχόλιο