Η Επιτροπή Εφέσεων της Ισπανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (RFEF) απέρριψε την έφεση της Ρεάλ Μαδρίτης κατά της βαριάς ποινής των έξι αγωνιστικών που επιβλήθηκε στον Αντόνιο Ρούντιγκερ για το μπουκάλι που πέταξε στον διαιτητή.
Η Επιτροπή Εφέσεων της Ισπανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (RFEF) απέρριψε την έφεση της Ρεάλ Μαδρίτης κατά της βαριάς ποινής των έξι αγωνιστικών που επιβλήθηκε στον Αντόνιο Ρούντιγκερ.
Στο τέλος του τελικού του Copa del Rey, τον οποίο κέρδισε η Μπαρτσελόνα, ο κεντρικός αμυντικός, ενώ βρισκόταν στον πάγκο, δέχθηκε κόκκινη κάρτα αφφού πέταξε μια σακούλα με πάγο προς τον διαιτητή. Επιπλέον, αντέδρασε επιθετικά στην κόκκινη κάρτα που του έδειξαν.
)
Η Άρσεναλ εξετάζει σοβαρά την περίτπωση του Βραζιλιάνου εξτρέμ της Ρεάλ Μαδρίτης, Ροντρίγκο, που είναι κοντά στην πόρτα της εξόδου στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».
Από το Μπερναμπέου ήλπιζαν ότι η ποινή θα μειωνόταν σε τέσσερις αγωνιστικές, αλλά αυτό δεν συνέβη. Αυτό σημαίνει ότι ο Γερμανός θα χάσει αρκετούς αγώνες της νέας σεζόν. Στον προαναφερθέντα τελικό, τραυματίστηκε και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, και αναμένεται να αναρρώσει τουλάχιστον μέχρι τα μέσα Ιουνίου.