Image default
Κόσμος

Εντοπίστηκε και συνελήφθη ο φερόμενος ως δολοφόνος του 41χρονου Αλβανού στη Ραφήνα


Συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας του 41χρονου Αλβανού στη Ραφήνα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για 49χρονο άνδρα από την Αλβανία.

Υπενθυμίζεται ότι ο 41χρονος εντοπίστηκε χθες (22/05) το μεσημέρι νεκρός κοντά σε αμπελώνα στη Ραφήνα.

Από την έρευνα της Αστυνομίας προέκυψε ότι ο δράστης, το θύμα και ακόμη δύο άτομα συναντήθηκαν το βράδυ της περασμένης Τρίτης στην Αρτέμιδα.

Στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε το πρόσωπο που κατονομάστηκε από το θύμα ως ο δράστης και σταμάτησαν για ολιγόλεπτη στάση στη συμβολή των οδών Πεύκων και Αρίωνος στη Ραφήνα.

Τότε ο δράστης έβγαλε ένα όπλο και πυροβόλησε το θύμα στο πρόσωπο και συγκεκριμένα στο μάγουλο.

Ο 41χρονος έφυγε από το σημείο πεζός, κατάφερε να τηλεφωνήσει στη γυναίκα του και να της πει ότι τον είχαν πυροβολήσει και στη συνέχεια ξεψύχησε.

Ο δράστης διέφυγε με το αυτοκίνητο. Να σημειωθεί ότι δράστης και θύμα έχουν απασχολήσει τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών.



ΠΗΓΗ

Related posts

Πολλοί νεκροί από ανταλλαγή πυροβολισμών σε επαρχία του Κιέβου

admin

Ουρουγουάη: Ο πρώην πρόεδρος Μουχίκα, ο οποίος πάσχει από καρκίνο τελικού σταδίου, λαμβάνει παρηγορητική φροντίδα

admin

Ο πρόεδρος της Βολιβίας δεν θα διεκδικήσει την επανεκλογή του τον Αύγουστο

admin

Αφήστε ένα σχόλιο