Με ανακοίνωση της η Ερασιτεχνική ΑΕΚ τοποθετήθηκε για την απόφαση να μην κατέβει η ομάδα στον δεύτερο τελικό με την Αλκαλόιντ.
Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ πήρε θέση επίσημα για την απόφαση να μην κατέβει η ομάδα στον δεύτερο ευρωπαϊκό τελικό με την Αλκαλόιντ.
)
Με απόφαση του διοικητικού της ηγέτη, Σταμάτη Παπασταμάτη, η ΑΕΚ δεν θα κατέβει να παίξει στον ευρωπαϊκό τελικό με την Αλκαλόιντ, λόγω του θέματος που προκλήθηκε με τους οπαδούς της στα σύνορα.
Η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ:
«ΑΕΚ σημαίνει τιμή, υπερηφάνεια, σεβασμός, ηθικές αξίες. ΑΕΚ σημαίνει οικογένεια, ΑΕΚ σημαίνει ΕΝΩΣΗ! Το μεγαλύτερο στήριγμα διαχρονικά της ΑΕΚ είναι ο φίλαθλος κόσμος της. Και η ασέβεια σε αυτόν τον κόσμο είναι και ασέβεια προς την ΑΕΚ. Απόψε η διοίκηση της ΑΕΚ με μια φωνή, πήρε μια σκληρή, αλλά επιβεβλημένη απόφαση.
Καμία δύναμη δεν μπορεί να αδικήσει αυτόν τον κόσμο, όπως επιχείρησαν να κάνουν οι Τοπικές Αρχές των Σκοπίων, με αποκορύφωμα το να μην επιτρέψουν σε κάποιους φιλάθλους μας να περάσουν τα σύνορα και να εισέλθουν στη χώρα, όπως ήταν η συμφωνία στην πρωινή σύσκεψη ασφαλείας. Είμαστε όλοι εδώ, συνεχίζουμε ενωμένοι, την τιμή της ΑΕΚ δεν την διαπραγματευόμαστε».