Image default
Αστυνομικό Δελτίο

Λευκάδα: Πώς πνίγηκε ο 30χρονος Στέφανος


Ένα Σαββατοκύριακο που ξεκίνησε με όνειρα και προσμονή για το μέλλον μετατράπηκε σε τραγωδία. Ο 30χρονος Στέφανος, ο οποίος θα παντρευόταν στις 14 Ιουνίου, είχε πάει με τους φίλους του για bachelor στη Λευκάδα. Ήταν ο μόνος μάλιστα που βούτηξε στην παραλία Κάθισμα και τα κύματα λόγω της κακοκαιρίας τον ξέβρασαν νεκρό.

Όπως αναφέρουν οι μαρτυρίες, οι φίλοι του, τού είπαν να μην βουτήξει στη θάλασσα. Ο ίδιος όμως δεν τους άκουσε. Αψήφησε την κακοκαιρία, βούτηξε και λίγη ώρα μετά «έσβησε». Μάλιστα, φίλοι του αλλά και λουόμενοι προσπάθησαν να τον σώσουν, όμως ο Στέφανος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διαπιστώθηκε απλά ο θάνατός του.

Η σοκαριστική εικόνα με τον Στέφανο νεκρό στο bachelor στη Λευκάδα

«Είχε πάει με την παρέα του στο νησί», λέει στον Alpha η θεία του, για να προσθέσει: «Είχε το γλέντι αυτό το Σαββατοκύριακο με τους φίλους του. Θα παντρευόταν, ήταν έτοιμα όλα. Τα παιδιά του έλεγαν “μην μπαίνεις σε τέτοια θάλασσα”».

Ο 30χρονος – με καταγωγή από τα Τρίκαλα – βρέθηκε στο νησί για να κάνει το bachelor του, αφού σε περίπου 20 μέρες θα γινόταν ο γάμος του. Όμως, ο Στέφανος παρασύρθηκε από πολύ μεγάλα κύματα, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ξαναβγεί προς τα έξω.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τυχαία βρισκόταν στο Κάθισμα ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας και Πυροσβέστης, Νίκος Λάζαρης, ο οποίος μαζί με άλλους λουόμενους προσπάθησε να τον σώσει ενώ κολυμπούσε και ήταν ακόμη ζωντανός όμως τα τεράστια κύματα δεν τους επέτρεπαν να τον πλησιάσουν.





ΠΗΓΗ

Related posts

Δημαρχείο Μενιδίου: Σοβαρό τροχαίο πριν λίγο με τραυματισμό

admin

Κύθνος: Νεκρός εντοπίστηκε 50χρονος ψαράς

admin

Ξετυλίγεται το κουβάρι της διαφθοράς στα κτηματολογικά γραφεία: «Σου χρωστάω 1.550, πάρε 2.000» (video)

admin

Αφήστε ένα σχόλιο