Επεισόδια σημειώθηκαν στο Βρότσλαβ της Πολωνίας, λίγες ώρες πριν την έναρξη του τελικού του Europa Conference League, με πρωταγωνιστές οπαδούς της Τσέλσι και της Ρεάλ Μπέτις.
Σκηνές χάους εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Τρίτης (27/05) στην πόλη Βρότσλαβ της Πολωνίας, με πρωταγωνιστές οπαδούς της Ρεάλ Μπέτις και της Τσέλσι.
Οι οπαδοί των δύο ομάδων, εν όψει της αναμέτρησης τους για τον τελικό του Europa Conference League (28/05, 22:00), αντί να συναντηθούν ειρηνικά, συγκρούστηκαν βίαια. Η περιοχή μετατράπηκε σε πεδίο μάχης, με καρέκλες να εκτοξεύονται και συμπλοκές σώμα με σώμα να λαμβάνουν χώρα.
Η αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων για να διαλύσει το πλήθος. Εικόνες από τα επεισόδια κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ευτυχώς, η κατάσταση ηρέμησε μετά από λίγο και, σύμφωνα με τοπικά μέσα, δεν υπήρξαν τραυματίες.
)
Η Γιουβέντους επικράτησε κόντρα στη Βενέτσια με 3-2 και πήρε το εισιτήριο για το Champions League. Την ίδια ώρα η Ρόμα προκρίθηκε στο Europa League, ενώ η Φιορεντίνα θα είναι στο Conference League της επόμενης χρονιάς.
Δείτε σχετικό βίντεο από τα επεισόδια μεταξύ των οπαδών της Μπέτις και της Τσέλσι: