Image default
Αθλητικά

Σαμοντούροφ: «Έχουμε πολύ καλή συνεργασία με τον Αταμάν, θέλω πολύ να ξαναπαίξω στους τελικούς»


Δείτε όλα όσα είχε να πει ο Αλέξανδρος Σαμοντούροφ μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού με 80-68 στον Game 1 των τελικών της Stoiximan GBL.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 80-68 του Ολυμπιακού στο Game 1 της μεταξύ τους σειράς για τους τελικούς της Stoiximan GBL και έκανε το πρώτο από τα τρία απαιτούμενα βήματα για το πρωτάθλημα. Με το πέρας του ματς, ο Αλέξανδρος Σαμοντούροφ μίλησε για το μαρκάρισμα του Βεζένκοφ, την συνεργασία του με τον Αταμάν, το NCAA, αλλά και την αποβολή του στον μικρό τελικό της EuroLeague.

Αναλυτικά τα λόγια του Σαμοντούροφ:

«Παίζαμε με μία ομάδα πολύ καλή και ήταν καλό και για εμένα να παίξω στους τελικούς. Με βοηθάνε οι συμπαίκτες μου, μου λένε να είμαι ο εαυτός μου και να παίζω όπως ξέρω. Οι περισσότεροι παίκτες μου έδωσαν συμβουλές πριν το παιχνίδι γιατί ξέρουν την κατάστασή μου. Έτυχε να ήμουν η πρώτη αλλαγή σήμερα, μπορεί να είμαι και η πέμπτη. Σίγουρα ήταν περίεργο συναίσθημα. Πρώτη μου φορά που έπαιξα σε ένα ντέρμπι σε τελικούς και θέλω να ξαναπαίξω πάρα πολύ».

Για τη συνεργασία με τον Αταμάν: «Υπάρχει μια πολύ καλή συνεργασία με τον κόουτς. Με πιστεύει πολύ και προσπαθώ να το ανταποδίδω όλο αυτό».

Για το αν πείσμωσε μετά την αποβολή του στον μικρό τελικό της EuroLeague: «Ήταν ένας λόγος γιατί είχα βγει με πέντε φάουλ σε εκείνο το ματς. Είχα έρθει απόψε με κίνητρο»

Για το NCAA: «Δεν έχω σκεφτεί κάτι ακόμη».

Για το ότι έπρεπε να αντιμετωπίσει τον Βεζένκοβ: «Το σκεφτόμουνα μέρες. Ξέρω ότι είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Με βοήθησαν οι προπονητές μου με λεπτομέρειες και πιστεύω ότι έκανα καλή προσπάθεια».



ΠΗΓΗ

Related posts

Λίβερπουλ: Ετοιμάζει μεταγραφική «βόμβα» με Κέβιν Ντε Μπρόινε

admin

«Χοντρά» επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς της Μπέτις και της Τσέλσι (vid)

admin

Κριστιάνο Ρονάλντο: Αποτελεί παρελθόν από την Αλ Νασρ ο Πορτογάλος

admin

Αφήστε ένα σχόλιο