Ενα χρόνο πριν, στις 21 Ιουνίου 2024, ο πρωθυπουργός είχε επισκεφθεί το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, όπου είχε σύσκεψη με την ηγεσία του, δηλαδή τον υπουργό Κώστα Τσιάρα και τους υφυπουργούς Διονύση Σταμενίτη και Χρήστο Κέλλα.
Όσο και αν οι τέσσερις σήμερα λένε ότι δεν γνώριζαν τίποτα για παράνομες επιδοτήσεις από τον ΟΠΕΚΕΠΕ, στην ομιλία του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στον Οργανισμό με μια φράση, που μετά την αποκάλυψη των πολλών σκανδάλων, όπως το αεροδρόμιο-χωράφι του Αγρινίου, αξίζει να την ξανακούσουμε.
Συγκεκριμένα είπε ο Κ. Μητσοτάκης: «Υπάρχει ένας κανόνας ο οποίος είναι αδιαπραγμάτευτος γι’ αυτή την κυβέρνηση: εισπράττουν στήριξη, επιδοτήσεις αυτοί που πραγματικά τις δικαιούνται. Και ο νοών νοείτω».
Και ο νοών νοείτω!
Πλέον νοούμε και οι υπόλοιποι…
Διαβάστε σχετικά:
Δίκη ΟΠΕΚΕΠΕ: Μισθωτήριο 10 ευρώ το χρόνο για 1000 στρέμματα «δεν το πρόσεξε» η κατηγορούμενη
Η μηχανή «κουλοχέρης» που μοίραζε επιδοτήσεις
ΟΠΕΚΕΠΕ και αεροδρόμιο – χωράφι: «Πονεμένη ιστορία», απαντά η κυβέρνηση αντί να δώσει εξηγήσεις
ΟΠΕΚΕΠΕ: «Γαλάζιος» βουλευτής ομολογεί ότι δηλώνονταν βοσκοτόπια στην Καλντέρα της Σαντορίνης (Video)