Μετά την ισοπαλία της Ίντερ Μαϊάμι με την Αλ Αχλί, χωρίς τέρματα τελείωσε και το δεύτερο ματς του πρώτου ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, με τις Πόρτο και Παλμέιρας να αλληλοεξουδετερώνονται.
Στο πρώτο ημίχρονο η Παλμέιρας έχασε απίθανη τριπλή ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, όμως οι παίκτες της Πόρτο έσωσαν την κατάσταση πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.
Another impressive save from Ramos 🖐️
WATCH @Palmeiras – @FCPorto in the @FIFACWC
NOW! | June 14 – July 13 | Every Game | Free | https://t.co/i0K4eUtwwb | #FIFACWC #TakeItToTheWorld #SEPFCP pic.twitter.com/fDBEkcCuLa— DAZN Football (@DAZNFootball) June 15, 2025
Στο δεύτερο μέρος οι Πορτογάλοι αρκέστηκαν σε παθητικό ρόλο, με την ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα να πιέζει περισσότερο για το γκολ, όμως η Παλμέιρας δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.
Έτσι, το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες και πλέον Πόρτο, Παλμέιρα, Ίντερ Μαϊάμι και Αλ Αχλί, έχουν από έναν βαθμό στο Group A.
79′ Lopez with a great header but it goes far left 😯
WATCH @Palmeiras – @FCPorto in the @FIFACWC NOW! | June 14 – July 13 | Every Game | Free | https://t.co/i0K4eUtwwb | #FIFACWC #TakeItToTheWorld #SEPFCP pic.twitter.com/gbTyAUZTtc
— DAZN Football (@DAZNFootball) June 15, 2025