Image default
Αστυνομικό Δελτίο

Ρόδος: Μετέφερε με το πλοίο πάνω από 2 κιλά κοκαΐνη αξίας 224.000 ευρώ – Συνελήφθη 23χρονη


Πάνω από 2 κιλά κοκαΐνη μετέφερε με το πλοίο της γραμμής στη Ρόδο 23χρονη αλλοδαπή η οποία συνελήφθη και κατηγορείται για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών, οπλοκατοχή και πλαστογραφία.

Η 23χρονη συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ρόδου, χθες (15/6/ 2025) το μεσημέρι κατά την άφιξη της στο νησί με πλοίο της γραμμής από Πειραιά.

Στην κατοχή της 23χρονης που συνελήφθη βρέθηκαν:

Κοκαΐνη βάρους 2 κιλών και 248 γραμμαρίων
Πλαστό δελτίο ταυτότητας
Ακτοπλοϊκό εισιτήριο
Κινητό τηλέφωνό
Σε έρευνα που ακολούθησε στην κατοικία της βρέθηκαν:

πυροβόλο όπλο (πιστόλι)
49 φυσίγγια
1.800 ευρώ
Οι ναρκωτικές ουσίες και τα υπόλοιπα πειστήρια κατασχέθηκαν.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου.

Η Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ρόδου με τη σύλληψη της 23χρονης κατάφερε να αποσύρει από τις «πιάτσες» ναρκωτικών μια πολύ σημαντική ποσότητα κοκαΐνης, η διάθεση της οποίας εκτιμάται ότι, θα επέφερε στους διακινητές προσδοκώμενο παράνομο οικονομικό όφελος που ξεπερνάει τις 224.000 ευρώ.





ΠΗΓΗ

Related posts

Θεσσαλονίκη: Τα σενάρια για τους πυροβολισμούς των Τούρκων «Daltons» στους πράκτορες της ΕΥΠ

admin

Δίκη για Μάτι: Ενοχή για 10 κατηγορούμενους -Αντιδράσεις έξω από το Εφετείο

admin

Στέλλα Σπυριδάκη: Του είπε να χωρίσουν και σκότωσε τα παιδιά της

admin

Αφήστε ένα σχόλιο