Image default
Αθλητικά

Πρώτος στο Γκρενόμπλ ο Εμμανουήλ Καραλής με άλμα στα 5,82μ.


Με ένα εντυπωσιακό άλμα στα 5,82 μέτρα, ο Εμμανουήλ Καραλής κατέκτησε την πρώτη θέση στο μίτινγκ στίβου του Γκρενόμπλ, την Τετάρτη (18/6), συνεχίζοντας την ανοδική πορεία του στη φετινή θερινή σεζόν.

Ο «χάλκινος» Ολυμπιονίκης του Παρισιού στο επί κοντώ πραγματοποίησε τον έβδομο φετινό του αγώνα στο μίτινγκ της γαλλικής πόλης, το οποίο διοργανώνει ο Γάλλος πρωταθλητής και φίλος του, Τιμπό Κολέ, που τερμάτισε δεύτερος με 5,75 μ. Τρίτος ήταν ο αδερφός του, Μάθιου Κολέ, με 5,65 μ.

Ο κορυφαίος Έλληνας άλτης του επί κοντώ μπήκε στον αγώνα στα 5,65 μ., άφησε τα 5,75 μ. και πέρασε τα 5,82 μ. με τη δεύτερη προσπάθεια. Στη συνέχεια παρέκαμψε τα 5,87 μ. και επιχείρησε να περάσει τα 5,92 μ., χωρίς επιτυχία στις τρεις προσπάθειες.

Ο επόμενος αγωνιστικός σταθμός για τον Έλληνα πρωταθλητή είναι το μίτινγκ της Οστράβα, την Τρίτη 24 Ιουνίου.



ΠΗΓΗ

Related posts

Μουντιάλ Συλλόγων: Καταιγιστική η Μάντσεστερ Σίτι 6-0 την Αλ Αΐν

admin

Βίντεο: Η στιγμή που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σπάει την καρέκλα που καθόταν στο livestream του IShowSpeed

admin

Ρεάλ Μαδρίτης – Γιουβέντους: Η «Βασίλισσα» με 1-0 αντί για 3-0 πέρασε στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων

admin

Αφήστε ένα σχόλιο