Image default
Διάφορα

Στηρίζει τους Έλληνες κτηνοτρόφους η γαλακτοβιομηχανία Όμηρος, εξαγωγές σε 40 χώρες


Η τρικαλινή γαλακτοβιομηχανία των αδελφών Γιαννίτση, κορυφαία εταιρεία εξαγωγών Φέτας ΠΟΠ και µία εκ των µεγαλύτερων ελληνικών εξαγωγέων τυροκοµικών προϊόντων, συνεχίζει δυναμικά να αναπτύσσεται και να εκσυγχρονίζεται, εξασφαλίζοντας φρέσκο γάλα καθημερινά από πιστοποιημένες φάρμες, επιτυγχάνοντας υψηλά επίπεδα ποιότητας και ασφάλειας και ενισχύοντας την τοπική παραγωγή.

Ήδη η εταιρεία αριθμεί 6 υποσταθμούς συγκέντρωσης σε όλη την ελληνική επικράτεια, με πιο πρόσφατη προσθήκη το υπερσύγχρονο κέντρο στη Συδινή Ξάνθης, που ανακαινίστηκε πλήρως μετά την εξαγορά του από τη γαλακτοβιομηχανία ΔΕΛΤΑ, μια κίνηση που εντάσσεται στο μπαράζ επενδύσεων που βρίσκεται σε εξέλιξη τα τελευταία χρόνια.

Σε περισσότερες από 40 χώρες

Η ΟΜΗΡΟΣ διανέμει προϊόντα της σε περισσότερες από 40 χώρες σε Ευρώπη και Αυστραλία, ενώ πρόσφατα εγκαινίασε το δεύτερο εργοστάσιό της στα Τρίκαλα. Με τη δυναμική παρουσία της στις αγορές του κόσμου συνεχίζει να εκπροσωπεί την κορυφαία ελληνική ποιότητα και γεύση ενώ ταυτόχρονα  εξελίσσεται και καινοτομεί επενδύοντας στην Ελλάδα και τους ανθρώπους της.



ΠΗΓΗ

Related posts

Επενδύει στην παγκόσμια παραγωγή ερπυστριοφόρων εκσκαφέων η Volvo Construction Equipment

admin

Κορυφώθηκε η πτήση της ευδεμίδας στο αμπέλι, συνίσταται επαναληπτικός ψεκασμός

admin

Στη διαχείριση του κρέατος πιάνει δουλειά ο Γάλα Ελάςς με πλάνο για μεταποίηση

admin

Αφήστε ένα σχόλιο