Image default
Αθλητικά

Λιόν: «Πράσινο φως» από την UEFA στο Europa League, εφόσον κερδίσει την έφεση


Η Λιόν ανακοίνωσε ότι έλαβε την έγκριση της UEFA για να συμμετάσχει στο Europa League, με την προϋπόθεση ότι θα κερδίσει την έφεση προκειμένου να μην υποβιβαστεί στη Ligue 2.

Η απόφαση για τον υποβιβασμό της Λιόν στη Ligue 2 λόγω οικονομικών προβλημάτων προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στο γαλλικό ποδόσφαιρο.

Το μέλλον της γαλλικής ομάδας στο Europa League, στο οποίο εξασφάλισε τη συμμετοχή της τερματίζοντας 6η στη Ligue 1, ήταν αβέβαιο μετά την απόφαση υποβιβασμού. Ωστόσο, η Λιόν επιβεβαίωσε το απόγευμα της Παρασκευής (27/06) ότι η UEFA συμφώνησε να της επιτρέψει να αγωνιστεί στην διοργάνωση, εφόσον η έφεσή της γίνει δεκτή.

«Έντονο ενδιαφέρον ΑΕΚ και Λιόν για τον Λούκας Σεπέδα»

Σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα, η ΑΕΚ εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Λούκας Σεπέδα, ο οποίος ενδιαφέρει και τη Λιόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αφού επικυρώθηκε η διαδικασία οικονομικής βιωσιμότητάς, η Λιόν υπέγραψε συμφωνία με το αρμόδιο όργανο οικονομικού ελέγχου συλλόγων της UEFA.

Ως εκ τούτου, ο σύλλογος θα μπορούσε να συμμετάσχει στην επόμενη σεζόν του Europa League, υπό την προϋπόθεση ευνοϊκής έκβασης της προσφυγής κατά της απόφασης της DNCG. Η Λιόν εκφράζει τις ευχαριστίες της στους εκπροσώπους της UEFA που τη στήριξαν σε αυτή τη διαδικασία».



ΠΗΓΗ

Related posts

Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ: «Διαθέτει 250 εκατ. ευρώ για τη Νέα Τούμπα ο Μυστακίδης»

admin

Επέστρεψε στην Κηφισιά ο Τετέι

admin

Μίλαν: Επιβεβαίωσε τη συμφωνία με τον Μόντριτς

admin

Αφήστε ένα σχόλιο