Image default
Πολιτική

Η ξαφνική του επίσκεψη στο Υπ. Οικονομικών


Έκπληκτοι οι υπάλληλοι του υπουργείου Οικονομικών είδαν χθες τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή να περνάει την κεντρική πύλη του υπουργείου, μαζί με τον Αλέξανδρο Κοντό και να κατευθύνεται προς το γραφείο του υπουργού Κυριάκου Πιερρακάκη.

Σύμφωνα με το Θεωρείο της Καθημερινής, στην είσοδο του υπουργείου τον περίμενε ο διευθυντής του υπουργού για να τον υποδεχθεί, ενώ ο κ. Πιερρακάκης τον περίμενε στην είσοδο του ασανσέρ.

Αιτία της επίσκεψης του πρώην πρωθυπουργού ήταν να ενημερώσει αναλυτικά τον κ. Πιερρακάκη για τις εργασίες της ΣΕΚΕ στην οποία είναι πρόεδρος, μιας μεγάλης ελληνικής εταιρείας. Όπως είναι λογικό, η επίσκεψη του πρώην πρωθυπουργού έγινε θέμα σε όλο το υπουργείο, με τον Καραμανλή να μην ξεχνάει την παλιά του τέχνη και να χαιρετάει με χαμόγελο όλο το προσωπικό, όπως γράφει ο δημοσιογράφος Σταύρος Παπαντωνίου.



ΠΗΓΗ

Related posts

Φλωρίδης με τακτική Λοβέρδου: Στη «σέντρα» τα ονόματα 4 γυναικών που βιάστηκαν

admin

«Ο άνθρωπος ήταν γιούχου» – Documento

admin

Γιατί έλειπαν Κυρανάκης και Μυλωνάκης από την εκδήλωση της «Ομάδας Αλήθειας»;

admin

Αφήστε ένα σχόλιο