Δεν… ψήθηκε από την προοπτική να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία και να γίνει συμπαίκτης του Κριστιάνο Ρονάλντο ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο.
Ο Αργεντινός εξτρέμ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Αλεχάντρο Γκαρνάτσο, απέρριψε την πιθανότητα να μεταγραφεί στην Αλ-Νασρ και να γίνει συμπαίκτης με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, σύμφωνα με πληροφορίες του αγγλικού «Telegraph».
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τον Πορτογάλο θρύλο, τον οποίο θεωρεί ίντολο. Ο Γκαρνάτσο είχε έρθει σε ρήξη με τον προπονητή των «Κόκκινων Διαβόλων», Έρικ τεν Χαχ, στο τέλος της σεζόν, όταν εξέφρασε δημόσια τη δυσαρέσκειά του για τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής που είχε στον τελικό του Europa League. Μετά από αυτόν τον αγώνα, ο 21χρονος ποδοσφαιριστής ενημερώθηκε ότι δεν υπολογίζεται και είναι ελεύθερος να αναζητήσει νέα ομάδα.
)
Μεγάλο πρόβλημα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που είδε τον Αντρέ Ονάνα να τίθεται νοκ-άουτ πριν την προετοιμασία.
Δεν του δόθηκε άδεια να επιστρέψει στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι οποίες ξεκίνησαν ξανά τη Δευτέρα. Παρόλα αυτά, ο Γκαρνάτσο δεν επιθυμεί να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία σε τόσο νεαρή ηλικία και προς το παρόν δίνει προτεραιότητα σε συλλόγους από την Ευρώπη.
Δημοσιεύματα αναφέρουν ενδιαφέρον από Νάπολι και Τσέλσι, αλλά καμία από τις δύο ομάδες δεν έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για τον παίκτη. Οι «Παρτενοπέι» είχαν προσπαθήσει να τον αποκτήσουν τον Ιανουάριο, αλλά οι δύο πλευρές δεν κατάφεραν να συμφωνήσουν για την τιμή του ποδοσφαιριστή. Εκτιμάται ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα ζητήσει τουλάχιστον 50 εκατομμύρια ευρώ για να παραχωρήσει τον εξτρέμ.