Image default
Ελλάδα

Παραμιλάνε στην Βενετία με τα 45.000 ευρώ φιλοδώρημα που άφησε ο Τζεφ Μπέζος στο ξενοδοχείο που διέμεινε για τον γάμο του


Στα σοκάκια της πόλης πολλοί κάτοικοι μιλούν εδώ και μέρες για την εντυπωσιακά γενναιόδωρη αυτή πράξη

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιταλικής εφημερίδας Il Gazzettino, ο δισεκατομμυριούχος Τζεφ Μπέζος, ο οποίος παντρεύτηκε πρόσφατα στη Βενετία, φέρεται να άφησε φιλοδώρημα ύψους 45.000 ευρώ στο προσωπικό του επτάστερου ξενοδοχείου στο οποίο διέμεινε με τη νέα του σύζυγο, Λόρεν Σάντσεζ.

Η εφημερίδα προσθέτει ότι ο ζάμπλουτος επιχειρηματίας δεν επιβεβαίωσε αλλά ούτε διέψευσε την είδηση και ότι στα σοκάκια της πόλης πολλοί κάτοικοι μιλούν εδώ και μέρες για την εντυπωσιακά γενναιόδωρη αυτή πράξη.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, ο Μπέζος φέρεται να ξόδεψε για τον γάμο του στην Γαληνοτάτη που πραγματοποιήθηκε πριν από τρεις εβδομάδες έως 30.000.000 δολάρια. Βάσει υπολογισμών, πρόκειται περίπου για το 0,013% της συνολικής κινητής και ακίνητης περιουσίας του.

Σχετικά Tags

Λόρεν Σάντσεζ Τζεφ Μπέζος φιλοδώρημα Γάμος





ΠΗΓΗ

Related posts

«Βάφτηκε η θάλασσα κόκκινη από το αίμα των σφαγμένων αιχμαλώτων»

admin

Σοκάρει η ομολογία της 32χρονης Αλγερινής – «Άφησα το παιδί νεκρό στη θάλασσα, είπα στα αδέρφια του ότι το δώσαμε σε φίλη μου»

admin

Reuters: «Το Κένταυρος είναι το μόνο δοκιμασμένο σε μάχη αντί-drone σύστημα της Ευρώπης»

admin

Αφήστε ένα σχόλιο