Image default
Ελλάδα

Άγιος Παντελεήμονας: Έκρηξη σε καφετέρια με ναργιλέδες


Λίγο μετά τα μεσάνυχτα σημειώθηκε έκρηξη σε καφετέρια με ναργιλέδες, που βρίσκεται στην οδό Αδμήτου 5, στον Άγιο Παντελεήμονα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άτομα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για δύο Ρουμάνους, ηλικίας 42 και 39 ετών, οι οποίοι ήταν οι μόνοι πελάτες στο κατάστημα εκείνη την ώρα. Οι δύο άνδρες υπέστησαν ελαφρά τραύματα —ο ένας στο πόδι και ο άλλος στο χέρι— και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Η έκρηξη χαρακτηρίστηκε χαμηλής ισχύος και δεν προκάλεσε σοβαρές υλικές ζημιές στον χώρο.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ). Μέχρι στιγμής, δεν έχει διευκρινιστεί αν το περιστατικό οφείλεται σε εκρηκτικό μηχανισμό ή σε κάποιο τυχαίο γεγονός.



ΠΗΓΗ

Related posts

Η Ευρωπαϊκή Ένωση χαιρετίζει τη δέσμευση της Ουκρανίας να προστατεύσει τις υπηρεσίες καταπολέμησης της διαφθοράς

admin

«Ο κ. Μητσοτάκης προσπαθεί να γαντζωθεί στην εξουσία» – News.gr

admin

Η Χαμάς απορρίπτει τις δηλώσεις Τραμπ μετά την αποτυχία των διαπραγματεύσεων για τη Γάζα

admin

Αφήστε ένα σχόλιο