Image default
Αθλητικά

Ήπιου βαθμού κάκωση στην ποδοκνημική ο Ζούγρης


Γλίτωσε τα χειρότερα ο Βαγγέλης Ζούγρης καθώς τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν πως έχει υποστεί ήπιου βαθμού κάκωση στην ποδοκνημική.

Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε ο Βαγγέλης Ζούγρης, ο οποίος υπέστη ήπιας μορφής κάκωση στην ποδοκνημική, κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα της Εθνικής με το Βέλγιο.

Αποχώρησε υποβασταζόμενος ο Ζούγρης λίγο πριν το ημίχρονο (vid)

Ο Βαγγέλης Ζούγρης αποχώρησε υποβασταζόμενος λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου της φιλικής αναμέτρησης της Ελλάδας με το Βέλγιο, έχοντας γυρίσει το πόδι του.

Ο νεαρός σέντερ τραυματίστηκε σε ανύποπτη φάση, όταν πάτησε στο πόδι αντιπάλου, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει με ενοχλήσεις.

Ωστόσο, η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε έδειξε πως ο τραυματισμός δεν είναι σοβαρός, καθησυχάζοντας το ιατρικό επιτελείο της Εθνικής. Η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία και αναμένεται να επανέλθει σύντομα στις επάλξεις.



ΠΗΓΗ

Related posts

Ο Γκαρνάτσο αρνήθηκε να γίνει συμπαίκτης του Κριστιάνο Ρονάλντο

admin

Video: Κλείνει το παγκόσμιο με θετική διάθεση και νέους στόχους για τις Ελληνίδες πρωταθλήτριες | Σπορ

admin

Εξοργισμένοι οι οπαδοί της Νάπολι με τον Οσίμεν

admin

Αφήστε ένα σχόλιο