Image default
Πολιτική

Αισχρή άγρα ψήφων συνταξιούχων – Documento


Οι συνταξιούχοι µετρούν και το δεκάλεπτο

Η λογική απλή και µέχρι τώρα επιτυχηµένη. Πετάει ψίχουλα στους συνταξιούχους για να υφαρπάξει την ψήφο τους. Τώρα λοιπόν που η µέση σύνταξη (µεικτά) ανέρχεται σύµφωνα µε το σύστηµα ΗΛΙΟΣ που µετρά τις συντάξεις στα 843,63 ευρώ και οι συνταξιούχοι µετρούν και το δεκάλεπτο, έρχεται να προσφέρει «ελπίδα» µέσω της ∆ΕΘ.

Οπως πληροφορούµαστε λοιπόν, στο τραπέζι των συζητήσεων έχει πέσει ως «µέτρο ανακούφισης της κοινωνίας » ενόψει ∆ΕΘ είτε η κατάργηση της προσωπικής διαφοράς, µε ενσωµάτωσή της στο ποσό της ανταποδοτικής σύνταξης, είτε η µείωσή της τουλάχιστον κατά 50%.

Την ίδια ώρα, σύµφωνα µε τα στοιχεία της παντελώς αναξιόπιστης και παραδοµένης στα «Greek statistics» ΕΛΣΤΑΤ, καταγράφονται για τον µήνα Ιούλιο σε σχέση µε πέρυσι αυξήσεις στα φρούτα 19,3%, στα φρέσκα ψάρια 7% και στα κρέατα 6,2%. Ο δε καφές καταγράφει αύξηση 16,8% σε σχέση µε έναν χρόνο πριν!

Οσο για τα φάρµακα, ήδη από πέρυσι υφίστανται τεράστια αύξηση, αφού ο Αδωνης Γεωργιάδης έλυσε το πρόβληµα της έλλειψης φτηνών φαρµάκων ακριβαίνοντάς τα ακόµη και κατά 480%!

Τζ.Ρ.





ΠΗΓΗ

Related posts

Φάμελλος: Διαψεύστηκαν οι κυβερνητικές δηλώσεις για ισχυρή θωράκιση -Ηρωική η μάχη της πυροσβεστικής

admin

Γεωργιάδης: Αναβαθμίζουμε τις υπηρεσίες Υγείας της Νότιας Ρόδου

admin

Προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση της Καλλιόπης Σεμερτζίδου διέταξε η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία

admin

Αφήστε ένα σχόλιο