Image default
Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: 30χρονη έγκυος πέθανε από ανακοπή καρδιάς


Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στο Κρυονέρι Λαγκαδά στη Θεσσαλονίκη, καθώς μία 30χρονη έγκυος έχασε τη ζωή της μετά από ανακοπή καρδιάς.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το typosthes.gr, όλα έγιναν το βράδυ της Τετάρτης 20/8, όταν η γυναίκα, με καταγωγή από το Κρυονέρι Λαγκαδά, έχασε ξαφνικά τις αισθήσεις της στο σπίτι της λόγω ανακοπής καρδιάς.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Για την άμεση διακομιδή της στήθηκε «γέφυρα ζωής» με τη συνδρομή της Τροχαίας και του Αστυνομικού Τμήματος Λαγκαδά. Περιπολικό άνοιγε τον δρόμο προκειμένου το ασθενοφόρο να φτάσει στο νοσοκομείο.

Η 30χρονη εισήχθη διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ωστόσο παρά τις συνεχείς προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε λίγες ώρες αργότερα.



ΠΗΓΗ

Related posts

Ο Σωτήρης Νίνης «κρέμασε» τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του – News.gr

admin

Επέστρεψε από την Ίμπιζα η Ιωάννα Τούνη και γιόρτασε τα γενέθλιά της με τον γιο της

admin

Συνελήφθησαν τρεις άνδρες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών σε περιοχές της Αττικής

admin

Αφήστε ένα σχόλιο