Τα κολοκυθάκια είναι λαχανικά εποχής και θα φτιάξεις την ωραιότερη και πιο θρεπτική ομελέτα.
Συστατικά
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ρίχνεις τα αβγά σε ένα μπολ και τα χτυπάς καλά
 - Προσθέτεις το αλεύρι, τον μαϊντανό, τον δυόσμο, αλάτι και πιπέρι και συνεχίζεις το χτύπημα
 - Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνεις το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά
 - Ρίχνεις τις πιπεριές και τα κολοκυθάκια και τα σοτάρεις για περίπου 3 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν
 - Προσθέτεις το μείγμα με τα αβγά και τα αφήνεις για περίπου 3 λεπτά μέχρι να πάρει χρώμα
 - Προθερμαίνεις τον φούρνο στο γκριλ
 - Βάζεις την ομελέτα προσεχτικά σε ένα σκεύος και την ψήνεις στον φούρνο για 2 λεπτά μέχρι να φουσκώσει
 - Ρίχνεις τη φέτα από πάνω και σερβίρεις.
 
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

