Image default
Πολιτική

Θες ΕΣΥ, «φεύγεις από Ευρώπη»


Μια αδιανόητη απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου.

Μια αδιανόητη απάντηση έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης όταν ρωτήθηκε στο μπρίφινγκ, την περασμένη Πέμπτη, για την τραγική υπόθεση της 79χρονης η οποία πέθανε σε παραλία της Αίγινας χωρίς ποτέ να σπεύσει ασθενοφόρο. Το ΕΚΑΒ στο νησί διαθέτει τρεις οδηγούς αντί για έξι.

Αρχικά ο Π. Μαρινάκης ανέφερε ότι «υπάρχουν ελλείψεις ακόμα, προφανώς υπάρχουν κενά ακόμα, και δυστυχώς είναι πολύ λίγες οι περιπτώσεις λόγω του αναγκαστικού κανόνα 1 προς 1 που έχει και η χώρα μας, όπως και τα υπόλοιπα κράτη της Ευρώπης, που οι οργανικές θέσεις είναι ίσες με τις θέσεις που καλύπτονται. Δηλαδή καλύπτονται 100%».

Και πρόσθεσε: «Αν ισχυρίζεται κάποιος ότι πρέπει παντού να καλύψουμε τις οργανικές θέσεις, 6 στα 6 δηλαδή κάπου, παντού όμως, θα πρέπει η Ελλάδα να μη σεβαστεί τον κανόνα μία αποχώρηση προς μία πρόσληψη. Άρα στην πραγματικότητα να φύγει από την Ευρώπη».

Με τη δήλωση αυτή ουσιαστικά «κανονικοποιείται» τόσο κυνικά και αδιανόητα το καθεστώς ελλείψεων. Α.Κ.





ΠΗΓΗ

Related posts

Η αγροτική παραγωγή στενάζει – Documento

admin

Επίσκεψη Παπασταύρου στο Προστατευτικό Περιαστικό Δάσος του δήμου Παύλου Μελά

admin

Νέα Αριστερά για φωτιές: Αυτή είναι η «θωράκιση» της κυβέρνησης, χωριά εκκενώνονται, περιουσίες και δάση να καταστρέφονται

admin

Αφήστε ένα σχόλιο