Image default
Αθλητικά

Κύπελλο Ελλάδας: Πότε θα γίνει η κλήρωση και πού θα τη δείτε


Από πού θα παρακολουθήσετε την κλήρωση για το Κύπελλο Ελλάδας εν όψει της League Phase και πότε είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί από την ΕΠΟ.

Ήρθε η στιγμή για τη League Phase στο Κύπελλο Ελλάδας και γι’ αυτό την Τετάρτη (3/9) θα πραγματοποιηθεί η σχετική κλήρωση από την ΕΠΟ. Για τις 12:00 είναι προγραμματισμένη η εκδήλωση.

Νέο φορμάτ στο Κύπελλο Ελλάδας και νέα κλήρωση!

Πότε και πώς θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση στο Κύπελλο Ελλάδας για τη League Phase. Καλεσμένοι στην κλήρωση θα είναι οι Βασίλης Τοροσίδης και Δημήτρης Σαλπιγγίδης.

Την παρουσίαση θα κάνει η Ζέτα Θεοδωρακοπούλου, ενώ οι Βασίλης Τοροσίδης και Δημήτρης Σαλπιγγίδης, οι αθλητικοί διευθυντές της Εθνικής ομάδας, θα είναι παρόντες. Η κλήρωση θα είναι ηλεκτρονική και θα μεταδοθεί ζωντανά από το επίσημο κανάλι της ΕΠΟ στο YouTube.

Αξίζει να σημειωθεί πως από αυτή τη φάση μπαίνου στο κόλπο και οι ομάδες που τερμάτισαν πέρυσι στην πρώτη οκτάδα της Stoiximan Super League. Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Άρης, Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος και ΟΦΗ ξεκινούν για να χαράξουν τη δική τους διαδρομή.

Συνολικά οι ομάδες που θα συμμετέχουν στη League Phase θα είναι 20 και θα χωριστούν σε πέντε γκρουπ. Κάθε γκρουπ θα περιλαμβάνει τέσσερις ομάδες.

Αναλυτικά:

1ο γκρουπ: Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ.

2ο γκρουπ: Άρης, Αστέρας AKTOR, Ατρόμητος Αθηνών, ΟΦΗ.

3ο γκρουπ: Λεβαδειακός, Παναιτωλικός, Βόλος, Athens Kallithea.

4ο γκρουπ: Κηφισιά, ΑΕΛ, Ηρακλής, Αιγάλεω.

5ο γκρουπ: Ηλιούπολη, Καβάλα, Ελλάς Σύρου, Μαρκό.

Κάθε ομάδα σε αυτή τη φάση θα δώσει τέσσερις αγώνες, δύο εντός και δύο εκτός. Τα αποτελέσματα θα υπολογίζονται σε έναν ενιαίο βαθμολογικό πίνακα και όσοι τερματίσουν στο 1-4 θα προκριθούν στα προημιτελικά. Στα πλέι οφ θα πάνε οι ομάδες που θα τερματίσουν στο 5-12.

Κύπελλο Ελλάδας: LIVE Streaming η κλήρωση της League Phase



ΠΗΓΗ

Related posts

Ιβάν Σαββίδης: Επέστρεψε στην Τούμπα για το ΠΑΟΚ – Βόλφσμπεργκερ

admin

Ολυμπιακός: Κλείνει Αμπντουλί Μανέ για τον Ιανουάριο

admin

Πορτογαλία: Παίκτης της Ρίο Άβε και με τη… βούλα ο Λιάβας!

admin

Αφήστε ένα σχόλιο