Image default
Αθλητικά

Κωπηλασία: Έξι προκρίσεις στους τελικούς από τα οκτώ ελληνικά πληρώματα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U23


Στους αυριανούς (7/9) τελικούς των αγωνισμάτων τους προκρίθηκαν τα έξι από τα οκτώ πληρώματα των ελληνικών «κουπιών» στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κάτω των 23 που άρχισε σήμερα (6/7) στο Ρατσίτσε της Τσεχίας.

Πιο συγκεκριμένα στους τελικούς της διοργάνωσης προκρίθηκαν το διπλό σκιφ των αγοριών με τους Κωνσταντίνο Γιαννούλη-Ιάσονα Μουσελίμη που πήραν τη 2η θέση στον ημιτελικό,  ο Άγγελος Αθανασιάδης Καούδης στο σκιφ ελαφρών βαρών, η Φρειδερίκη Αμαλία Ντάνη στο σκιφ κοριτσιών, οι Νεφέλη Ντάρα-Ελένη Διαβάτη στο σκιφ κοριτσιών καθώς και οι Μηλένα Κοντού στο σκιφ ελαφρών βαρών και οι Πασχαλίνα Μουρατίδου-Γαβριέλα Λιόλιου  στο διπλό ελαφρύ των κοριτσιών που πέρασαν απευθείας στον τελικό του αγωνίσματος τους λόγω αριθμητικών συμμετοχών.

Στον Τελικό Β του σκιφ αγοριών θα αγωνιστεί ο Γιάννης Καμαλεδάκης που τερμάτισε 4ος στον ημιτελικό ενώ επίσης στον Τελικό Β θα αγωνιστεί και η δίκωπος των αγοριών με τους Αλέξανδρο Χατζηαυγουστίδη-Ανδρέα Μπούρκα.



ΠΗΓΗ

Related posts

Ελλάδα – Δανία: Tο σάστισμα του Γιοβάνοβιτς την ώρα του σεισμού

admin

Live η άφιξη της Εθνικής μπάσκετ

admin

Κόντης: «Να ανεβάσουμε την ψυχολογία των παικτών και να έχουμε ξεκάθαρο πλάνο»

admin

Αφήστε ένα σχόλιο