Μετά τον Άδωνη Γεωργιάδη που έχει βγάλει ήδη τα συμπεράσματά του για τη δολοφονία Κερκ

Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, έσπευσε να αποδώσει τη δολοφονική επίθεση κατά του ακροδεξιού ακτιβιστή και θιασώτη του Τραμπ, Τσάρλι Κερκ, «στο μίσος για την άλλη άποψη».
Τη στιγμή που το περιστατικό παραμένει υπό διερεύνηση, ο δράστης δεν έχει ταυτοποιηθεί, και οι αρχές μιλούν για μια υπόθεση ανοιχτή, γεμάτη ερωτηματικά και αναπάντητα στοιχεία, ο κος Κυρανάκης εκτίμησε ότι το κίνητρο του δολοφόνου ήταν «το μίσος για την άλλη άποψη», διευκρινίζοντας ότι αυτή είναι η «δεξιά άποψη»
Μάλιστα, δήλωσε και «συγκλονισμένος», για τη δολοφονία του influencer -υπέρμαχου της MAGA ιδεολογίας, υποστηρίζοντας ότι «έδωσε στην κυριολεξία τη ζωή του στο όνομα της ελευθερίας του λόγου».
«Ο σύζυγος και πατέρας 2 παιδιών» ήταν φανατικός Χριστιανός και παντρεμένος με τη Μις Αριζόνα 2012. Υπέρμαχος της οπλοκατοχής, κατά των αμβλώσεων, διέδιδε αντιτρανς απόψεις και θεωρίες συνωμοσίας γύρω από την πανδημία του Covid-19, ενώ είχε προωθήσει δημόσια την ψευδή δήλωση ότι οι εκλογές του 2020 είχαν κλαπεί από τον Τραμπ.
Μετά τον Άδωνη Γεωργιάδη που έχει βγάλει ήδη τα συμπεράσματά του για το ζήτημα, ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης συνεχίζει την τραμπική επικοινωνία για το ακροδεξιό ακροατήριο του.
Η ανάρτηση Κυρανάκη
Συγκλονισμένος. Ο Charlie Kirk έδωσε στην κυριολεξία τη ζωή του στο όνομα της ελευθερίας του λόγου. Το μίσος για την άλλη άποψη (την δεξιά άποψη) σήμερα αφαίρεσε τη ζωή ενός συζύγου και νέου πατέρα 2 παιδιών..
Συγκλονισμένος. Ο Charlie Kirk έδωσε στην κυριολεξία τη ζωή του στο όνομα της ελευθερίας του λόγου. Το μίσος για την άλλη άποψη (την δεξιά άποψη) σήμερα αφαίρεσε τη ζωή ενός συζύγου και νέου πατέρα 2 παιδιών.. pic.twitter.com/cA4CEJvhXc
— kyranakis (@kyranakis) September 10, 2025