Image default
Διάφορα

Αεροδιακομιδή 50χρονης τετραπληγικής από τη Γερμανία


Στο νοσοκομείο της Κατερίνης νοσηλεύεται 50χρονη τετραπληγική η οποία ζούσε στη Γερμανία, μετά από παρέμβαση των υπουργείων Εξωτερικών και Υγείας. Η αεροδιακομιδή έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης (18/9) με αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας που προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Αγχιάλου Βόλου, από τη Στουτγκάρδη.

Στη συνέχεια, διακομίστηκε στο Νοσοκομείο της Κατερίνης όπου νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Σε διάστημα μιας εβδομάδας αναμένεται να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα, όπου και θα παραμείνει.

Η 50χρονη που κατάγεται από την Κατερίνη υπέστη αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο πριν από επτά χρόνια. Η οικογένειά της στην προσπάθειά της να την φέρει στη Ελλάδα ζήτησε τη βοήθεια του δημάρχου Κατερίνης, Ιωάννη Ντούμου, ο οποίος το βράδυ της Πέμπτης την υποδέχθηκε στο νοσοκομείο της πόλης μαζί με τον διοικητή και την οικογένειά της.

Σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Ντούμος στάθηκε στην γραφειοκρατία που έπρεπε να υπερνικηθεί και ευχαρίστησε τους υπουργούς Υγείας και Εξωτερικών για τη βοήθειά τους.



ΠΗΓΗ

Related posts

Τέλη Σεπτεμβρίου αναμένονται οι αποζημιώσεις για ζωοτροφές λέει ο Κουρέτας

admin

Αργοπορημένες ενισχύσεις 650 εκατ. ευρώ περιμένουν τον πρωθυπουργό στη ΔΕΘ

admin

Τι θεωρείται απιστία στις σύγχρονες σχέσεις;

admin

Αφήστε ένα σχόλιο