Image default
Πολιτική

Ανακουφισμένοι οι γαλάζιοι βουλευτές αλλά…


Σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση οι «γαλάζιοι» βουλευτές μετά τη ΔΕΘ.

Σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση απ’ ό,τι πριν από τις πρωθυπουργικές ανακοινώσεις στη ∆ΕΘ παρουσιάστηκαν οι «γαλάζιοι» βουλευτές στους διαδρόµους του κοινοβουλίου την εβδοµάδα που µας πέρασε.

«Κάνουµε αυτό που είχαµε πει. Μειώνουµε την άµεση φορολογία, στοχεύουµε στο δηµογραφικό και στους νέους, ενώ θα ανακουφίσαµε νησιώτες και συµπολίτες µας στην περιφέρεια µε τις παρεµβάσεις σε ΦΠΑ και ΕΝΦΙΑ αντίστοιχα» µου είπε µέλος της «γαλάζιας» ΚΟ, το οποίο θεωρεί ακόµη πιο σηµαντικές τις παρεµβάσεις για τους ένστολους, οι οποίοι εκτός από το νέο µισθολόγιο θα ωφεληθούν και από τις νέες φορολογικές κλίµακες.

Βέβαια, δεν κρατήθηκα και ρώτησα πώς σε χρόνο ενεστώτα αυτά τα µέτρα θα έχουν αντίκρισµα στην ασφυκτική ακρίβεια και –όπως ήταν αναµενόµενο– σαφή απάντηση δεν πήρα!

Α.Π.





ΠΗΓΗ

Related posts

«Πράμα» η Λατινοπούλου κύριε Φουρλά;

admin

Κωνσταντοπούλου: Νέα μεθόδευση της κυβέρνησης για συγκάλυψη των ευθυνών στα Τέμπη

admin

Κασσελάκης: Ο Πρωθυπουργός είναι λίγος και κακός για τη χώρα και τους πολίτες της

admin

Αφήστε ένα σχόλιο