Image default
Πολιτική

Δόγμα Χρυσοχοΐδη και στους οικισμούς Ρομά


Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει δείξει ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να υιοθετεί τις πιο αντιδραστικές πολιτικές, με σκοπό να παράξει πολιτική υπεραξία. Σε αυτή την κατεύθυνση εντάσσεται και η δημιουργία ειδικής ομάδας αστυνομικών, από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, η οποία θα εγκατασταθεί εντός των οικισμών Ρομά.

Τη στιγμή που η κοινωνική ανασφάλεια έχει γίνει κανονικότητα και άνθρωποι έχουν εκτελεστεί, μέρα μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας, η κυβέρνηση καλλιεργεί για άλλη μία φορά τον κοινωνικό αυτοματισμό. Μόνο που το ζήτημα της ασφάλειας δεν αντιμετωπίζεται ούτε με «πανεπιστημιακές αστυνομίες», ούτε με αστυνομία σε οικισμούς Ρομά, αντιθέτως χρειάζονται κοινωνικές πολιτικές και ένα κράτος που λειτουργεί με σχέδιο και προτεραιότητες.

Οι κινήσεις της κυβέρνησης, δείχνουν ότι το μόνο που νοιάζει το Μαξίμου, είναι η επικοινωνιακή αντιμετώπιση της πολιτικής φθοράς, που έχει υποστεί το κυβερνών κόμμα. Όπως απέτυχε η πανεπιστημιακή αστυνομία, έτσι θα γίνει και με την μονάδα που θα εγκατασταθεί σε οικισμούς Ρομά, μόνο που η ζημιά έχει θα έχει γίνει κοινωνικά.

Α.Κ.





ΠΗΓΗ

Related posts

ΥΠΕΞ: Η Ελλάδα καταδικάζει κατηγορηματικά τη σημερινή φονική τρομοκρατική επίθεση στην Ιερουσαλήμ

admin

Η Διαμαντοπούλου δεν θέλει το ΠΑΣΟΚ να γίνει… Καρυστιανού

admin

Βάζει «πάγο» στην Μαρία Καρυστιανού και το ενδεχόμενο νέου κόμματος- «Κάτι τέτοιο, θα υπονόμευε τον αγώνα της» δήλωσε ο βουλευτής Συμεών Κεδίκογλου

admin

Αφήστε ένα σχόλιο