Image default
Διάφορα

Λαμία: Στη φυλακή 20χρονος που απείλησε και χτύπησε τη μητέρα του


Σοβαρό ενδοοικογενειακό επεισόδιο, σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (29/9) σε κεντρικό σημείο της πόλης της Λαμίας, με μια γυναίκα να ειδοποιεί την αστυνομία για να γλυτώσει από τον γιο της.

Όπως αναφέρει το lamiareport, αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης Λαμίας, έφτασαν στο σπίτι όπου συνέβη το επεισόδιο και συνέλαβαν τον 20χρονο δράστη, καθώς σύμφωνα με τη μητέρα του, την είχε απειλήσει και στη συνέχεια την είχε χτυπήσει με τα χέρια του στο κεφάλι και σε όλο της το σώμα.

Οδηγήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (30/9) στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας, με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής απειλής, αλλά και της σωματικής βλάβης.

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο, αιτία του επεισοδίου ήταν ότι ο νεαρός ήθελε χρήματα για τη δόση του και δυστυχώς η τοξικοεξάρτηση είναι αυτή που τον κάνει να φέρεται άσχημα. Ο ίδιος υποστήριξε ότι το «θύμα» τον έβρισε και για αυτό θύμωσε, όχι όμως ότι την χτύπησε.

Δυστυχώς για εκείνον το παρελθόν του έκρυβε ακόμη μία περίπτωση ενδοοικογενειακής βίας και το Δικαστήριο αποφάσισε να του επιβάλλει ποινή φυλάκισης 27 μηνών χωρίς αναστολή και χωρίς η έφεσή του να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα. Ο κατηγορούμενος θα πάρει τον δρόμο για Κατάστημα Κράτησης της χώρας.



ΠΗΓΗ

Related posts

Ως 17 Οκτωβρίου αιτήσεις για πρόγραμμα κατάρτισης ανέργων στη διαχείριση ζωονόσων στη Θεσσαλονίκη από ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ και ΔΥΠΑ

admin

Συνελήφθη ο βασικός ύποπτος της απόπειρας δολοφονίας του 38χρονου στη Δροσιά

admin

Σύνταγμα: Πλήθος κόσμου στο κάλεσμα του Πάνου Ρούτσι

admin

Αφήστε ένα σχόλιο