Image default
Ελλάδα

Κινητοποίηση στο υπουργείο Εξωτερικών για την επιχείρηση του Ισραήλ κατά του στολίσκου αλληλεγγύης για τη Γάζα


Σε ένδειξη αλληλεγγύης και καταδικάζοντας την επιχείρηση του Ισραήλ κατά του Στολίσκου αλληλεγγύης για τη Γάζα, αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη συγκέντρωση έξω από το Υπουργείο Εξωτερικών στην Αθήνα.

Στην κινητοποίηση παρευρίσκονται εκπρόσωποι της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ), συνδικαλιστές από το ΠΑΜΕ, φοιτητές – συνδικαλιστές από το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών και εκλεγμένοι δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Συμμετέχουν, επίσης, εκπρόσωποι της «Νέας Αριστεράς», μέλη των συλλογικοτήτων «March to Gaza», «Global Sumud Flotilla», «Συμμαχία Σταματήστε τον πόλεμο» κ.α.

Φωτογραφίες: EUROKINISSI





ΠΗΓΗ

Related posts

Λαμία: Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται 82χρονη από πυρκαγιά σε διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης

admin

Θεσσαλονίκη: Μαχαίρωσαν Τούρκο οδηγό νταλίκας μετά από συμπλοκή έξω από ξενοδοχείο

admin

Υπάρχει πάνω «στο τραπέζι» συμφωνία με τη Χαμάς για να τερματιστεί ο πόλεμος, τονίζει ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Ισραήλ

admin

Αφήστε ένα σχόλιο