Image default
Κόσμος

Αίγυπτος: Νεκροί σε τροχαίο τρεις διπλωμάτες του Κατάρ


Τρία μέλη του διπλωματικού σώματος του Κατάρ έχασαν τη ζωή τους σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα το οποίο σημειώθηκε στη λουτρόπολη Σαρμ ελ Σέιχ, στην Ερυθρά Θάλασσα, ενημέρωσαν το πρακτορείο Reuters δύο πηγές του στα αιγυπτιακά σώματα ασφαλείας τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα.

Ακόμη δύο διπλωμάτες τραυματίστηκαν, πρόσθεσαν οι ίδιες πηγές.

Δεν είναι σαφές σε αυτό το στάδιο αν επρόκειτο για μέλη της ομάδας του Κατάρ που συμμετείχε με μεσολαβητικό ρόλο, μαζί με Αιγύπτιους διπλωμάτες, στις έμμεσες διαπραγματεύσεις ανάμεσα στο Ισραήλ και τη Χαμάς για την πρώτη φάση του σχεδίου του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ για τη Λωρίδα της Γάζας.

Στη Σαρμ ελ Σέιχ αναμένεται να φιλοξενηθεί αύριο Δευτέρα διεθνής σύνοδος με σκοπό να οριστικοποιηθεί το τέλος του πολέμου στη Γάζα.





ΠΗΓΗ

Related posts

Ισπανία: Ένας νεκρός από δασική πυρκαγιά στην επαρχία Λεόν

admin

Πολωνία: Μπερδεύτηκαν τα ραντάρ, δεν ήταν drones

admin

Ο ΟΗΕ ζητά την άμεση απελευθέρωση των εργαζομένων του που κρατούνται από τους Χούθι

admin

Αφήστε ένα σχόλιο