Image default
Life Style

Denise Richards: Ξαναγίνεται κουνελάκι του Playboy 20 χρόνια μετά


Επιμέλεια: Δανάη Αλαμάνου

Η Denise Richards επέστρεψε στις iconic πόζες του παρελθόντος, ντυμένη κουνελάκι, σχεδόν 20 χρόνια μετά τη θρυλική γυμνή φωτογράφισή της για το Playboy.

Με αφορμή το Halloween, η ηθοποιός εμφανίστηκε με μαύρο κορμάκι και αυτιά κουνελιού, ολοκληρώνοντας το look με λευκές μανσέτες και ασπρόμαυρο παπιγιόν, παραπέμποντας στην φωτογράφισή της για το εξώφυλλο του περιοδικού το 2004.

Τότε είχε ποζάρει γυμνή, μόλις πέντε μήνες μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού και η εμφάνισή της είχε προκαλέσει αίσθηση.

Η Denise Richards μοιράστηκε στιγμιότυπα από το Halloween look της στα social media, αποδεικνύοντας ότι το εμβληματικό στιλ του Playboy παραμένει ανεξίτηλο στο πέρασμα του χρόνου.

Govastiletto.gr – Denise Richards – Aaron Phypers: Χώρισαν μετά από 6 χρόνια γάμου – Τα περιουσιακά στοιχεία και τα χρέη τους





ΠΗΓΗ

Related posts

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: «Δεν με θίγει, έχω συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια» – Η απάντηση στον Βαγγέλη Σερίφη

admin

Έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη της γιαγιά σε ηλικία 94 ετών

admin

Βικτώρια Καρύδα για την δολοφονία του συζύγου της, Γιάννη Μακρή – «Δεν θα δεχθώ ποτέ αυτό που έχει γίνει!»

admin

Αφήστε ένα σχόλιο