Image default
Αθλητικά

Κηφισιά: Παντελίδης, Πέτκοφ και Λίγδας μοίρασαν αυτόγραφα


Το 5ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς επισκέφθηκαν οι Παύλος Παντελίδης, Άλεξ Πέτκοφ και Χρήστος Λίγδας, οι οποίοι μοίρασαν αυτόγραφα αλλά και χαμόγελα στα παιδιά.

Στο πλαίσιο των δράσεων που πραγματοποιεί η Κηφισιά, τρεις παίκτες της ομάδας επισκέφθηκαν Δημοτικό Σχολείο της περιοχής. Συγκεκριμένα, Παύλος Παντελίδης, Άλεξ Πέτκοφ και Χρήστος Λίγδας μοίρασαν αυτόγραφα στα παιδιά, απάντησαν σε ερωτήσεις τους και στο τέλος δώρισαν ποδοσφαιρικές μπάλες στο σχολείο.

Αναλυτικά η ενημέρωση της Κηφισιάς:

«Ένα ξεχωριστό πρωινό πέρασαν την Πέμπτη 13.11 οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας Παύλος Παντελίδης, Άλεξ Πέτκοφ και Χρήστος Λίγδας, οι οποίοι επισκέφτηκαν το 5ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς.

Στο πλαίσιο των δράσεων της ΠΑΕ Κηφισιά, να φέρει την πόλη στην ομάδα και την ομάδα στην πόλη, οι παίκτες μας μοίρασαν χαμόγελα και πολλά αυτόγραφα στους μαθητές, απάντησαν σε δεκάδες ερωτήσεις τους ενώ στο τέλος δεν αρνήθηκαν να αλλάξουν πάσες μαζί τους και να δωρίσουν ποδοσφαιρικές μπάλες στο σχολείο.

Οι μικροί φίλοι της ομάδας, τους καταχειροκρότησαν ενώ αποδέχτηκαν την πρόσκλησή τους να παρευρεθούν στους προσεχείς αγώνες του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League, αρχής γενομένης του αγώνα με τον Πανσερραϊκό στις 29 Νοεμβρίου.

Η ΠΑΕ Κηφισιά θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τη διευθύντρια, το εκπαιδευτικό προσωπικό και τους μαθητές του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κηφισιάς για την υποδοχή και την υπέροχη φιλοξενία».



ΠΗΓΗ

Related posts

Ιβάνοβιτς: «Παίζουμε απέναντι στην καλύτερη ομάδα αυτής της Euroleague»

admin

Serie A: Μόνη στην κορυφή με ανατροπή η Μίλαν

admin

Άρης: Η ΚΕΔ έστειλε δύο διαιτητές που ξυπνούν άσχημες μνήμες

admin

Αφήστε ένα σχόλιο