Image default
Διάφορα

Σε νέα πικάντικη εκδοχή με μπούκοβο συστήνεται το φημισμένο Ταλαγάνι Αποστόλου


Διατηρώντας όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που έχουν αναδείξει το Ταλαγάνι Αποστόλου σε πρώτη επιλογή στα τυριά σχάρας, το νέο Ταλαγάνι με μπούκοβο ψήνεται εύκολα σε σχάρα, τηγάνι, γκριλιέρα ή φούρνο, χωρίς να χάνει το σχήμα του. Σε λίγα μόλις λεπτά, αναδεικνύονται τα πλούσια αρώματά του και η μαστιχωτή υφή του, ενώ το μπούκοβο και το πιπέρι τσίλι καγιέν χαρίζουν πικάντικη ένταση στη γεύση.

Εδώ και χρόνια, το Ταλαγάνι Αποστόλου έχει κερδίσει την προτίμηση καταναλωτών και επαγγελματιών της εστίασης, χάρη στην ποιότητα του, την ευκολία χρήσης του, και επειδή συνδυάζεται υπέροχα τόσο σε αλμυρές όσο και σε γλυκές συνταγές.

Το νέο Ταλαγάνι Αποστόλου με μπούκοβο έρχεται να συμπληρώσει τη σειρά προϊόντων που περιλαμβάνει το Κλασικό με δυόσμο και το Καπνιστό, και να πρωταγωνιστήσει για άλλη μια φορά στο τραπέζι μας – με ένταση και πικάντικο χαρακτήρα.



ΠΗΓΗ

Related posts

Στη δημιουργία ψηφιακής πλατφόρμας για τον πρωτογενή προχωρούν ΙΤΕ και Περιφέρεια Κρήτης

admin

Πληθώρα κοινωνικών δράσεων από τη ΜΑΚΒΕΛ-EURIMAC

admin

Συνελήφθη 37χρονος στην Αθήνα για κατοχή όπλου

admin

Αφήστε ένα σχόλιο