Image default
Διάφορα

Νέο «εκρηκτικό» τετ-α-τετ στο νεκροταφείο του χωριού


Νέο «θερμό» τετ-α-τετ σημειώθηκε-σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive-την Κυριακή στο κοιμητήριο των Βοριζίων ανάμεσα σε γυναίκες των οικογενειών των δύο νεκρών, του 39χρονου Φανούρη Καργάκη και της 56χρονης Ευαγγελίας Φραγκιαδάκη.

Είχαν μεταβεί στο νεκροταφείο του χωριού για να θυμιάσουν τους νεκρούς τους και να περιποιηθούν τα μνήματα και η συνάντηση τους ήταν αναπόφευκτη.

Καταγγέλλεται ότι η αδερφή της νεκρής, η οποία είχε τραυματιστεί στη διάρκεια του μακελειού, φέρεται να δέχθηκε απειλές από μέλη της έτερης οικογένειας με αποτέλεσμα να επικρατήσει αναστάτωση.

Στο χωριό παραμένουν νύχτα-μέρα οι αστυνομικές δυνάμεις, όμως κάποιες καταστάσεις, κυρίως ανάμεσα στις γυναίκες των δύο οικογενειών, μοιάζουν αναπόφευκτες δεδομένου ότι είναι αδύνατον να μην συναντηθούν, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στην εκκλησία και στο νεκροταφείο.

 



ΠΗΓΗ

Related posts

Ο Θεόφιλος Καρακατσάνης είναι ο Κτηνοτρόφος της Χρονιάς 2026

admin

Εξασφάλισε τα χρήματα ο ΕΛΓΑ, για μέσα Δεκεμβρίου προκαταβολές παγετού 2025

admin

Σύλληψη πρώην αντιπροέδρου Κομισιόν για απάτη με κονδύλια

admin

Αφήστε ένα σχόλιο