Image default
Life Style

Ο λόγος που απουσίασε από την πρεμιέρα της ταινίας «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;»


Ο Γιάννης Στάνκογλου ήταν καλεσμένος, το πρωί του Σαββάτου 10/1, στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».

Ο γνωστός ηθοποιός έδωσε μια συνέντευξη στη Σίσσυ Χρηστίδου και στους συνεργάτες της, κατά τη διάρκεια της οποίας αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στην ταινία «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;», σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ρήγα.

Ο Γιάννης Στάνκογλου χαρακτήρισε τον ήρωά του στην ταινία ως ένα «αινιγματικό χαρακτήρα», ενώ εξήγησε και το γιατί δεν έδωσε το «παρών» στην πρεμιέρα της ταινίας.

Ο Γιάννης Στάνκογλου δήλωσε: «Έχω συμμετοχή στο “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;”. Κάναμε τα γυρίσματα πριν 9 μήνες. Έχει δύο ταινίες, τώρα βγήκε η πρώτη. Κάνω έναν αινιγματικό χαρακτήρα στην ταινία. Θα το δω! Δεν έχω προλάβει ακόμα, λόγω παραστάσεων δεν μπόρεσα να πάω στην πρεμιέρα. Αλλά, θα πάω να τη δω».

govastiletto.gr – Γιάννης Στάνκογλου: «Κρίση ηλικίας πέρασα στα 50. Δεν ένιωθα ο δυνατός που ήμουν κάποτε»



ΠΗΓΗ

Related posts

Τόνια Σωτηροπούλου: Η εξομολόγηση για την κοινή ζωή με τον Μαραβέγια

admin

Μπαίνει σε γνωστή τηλεοπτική σειρά με νέο τραγούδι!

admin

«Δεν είναι γυναίκα, είναι ένα κακό αντίτυπο άνδρα»

admin

Αφήστε ένα σχόλιο