Image default
Ελλάδα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω έργων σε Κηφισιά και Μαρούσι την Κυριακή


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, από τις 07:00 το πρωί έως τις 17:00 το απόγευμα, εναλλάξ και στα δύο ρεύματα, θα ισχύουν με προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων την Κυριακή (18/1) στη Λεωφόρο Κηφισίας λόγω εκτέλεσης εργασιών. Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών έχουν τεθεί σε ισχύ και στην Αττική Οδό, στο ύψος της Παλλήνης.

Από τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα επηρεαστούν οι περιοχές των Δήμων Κηφισιάς και Αμαρουσίου:

• Στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ανδριανού και Αριστοτέλους / Ν. Πλαστήρα.
• Στο τμήμα της μεταξύ των οδών Βασ. Σοφίας / Σουρή και Μυκάλης.
• Στο τμήμα της μεταξύ των οδών Δημ. Γούναρη και Πάρνωνος.
• Στο τμήμα της μεταξύ των οδών Σωρού και Φραγκοκκλησίας.
Η Ελληνική Αστυνομία, καλεί τους οδηγούς των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και στην Αττική Οδό

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών έχουν τεθεί σε ισχύ και επί της Αττικής Οδού στην περιοχή της Παλλήνης από τις 14/1 και έως τις 27 Φεβρουαρίου του 2026.

Ειδικότερα, λόγω των τεχνικών εργασιών που θα εκτελεστούν, θα υπάρχουν τροποποιήσεις στο ρεύμα προς Αθήνα καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου ως εξής:

Α’ Φάση: Αποκλεισμός της αριστερής και τμήματος της μεσαίας λωρίδας. Κατά την ανωτέρω διακοπή, η κυκλοφορία θα πραγματοποιείται σε τμήμα της μεσαίας και της δεξιάς λωρίδας με κατάληψη και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.).

Β’ Φάση: Αποκλεισμός της δεξιάς και τμήματος της μεσαίας λωρίδας. Κατά την ανωτέρω διακοπή, η κυκλοφορία θα πραγματοποιείται σε τμήμα της μεσαίας και της αριστερής λωρίδας.

Πηγή: ertnews



ΠΗΓΗ

Related posts

Ηλικιωμένη βρέθηκε απανθρακωμένη μετά από φωτιά σε σπίτι στον Σοχό Θεσσαλονίκης

admin

Ποιοι είναι οι Αμερικανοί κομάντος της Δύναμης Δέλτα που αιχμαλώτισαν τον Μαδούρο

admin

Παραιτήθηκε η Καρυστιανού από το Δ.Σ. του συλλόγου Τεμπών

admin

Αφήστε ένα σχόλιο