
Ως «εξαιρετική» χαρακτήρισε τη σημερινή του συνάντηση με την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Κριστίν Λαγκάρντ, ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών και επικεφαλής του Eurogroup, Κυριάκος Πιερρακάκης, μέσω ανάρτησής του στα κοινωνικά δίκτυα.
Όπως ανέφερε ο κ. Πιερρακάκης, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην έδρα της ΕΚΤ στη Φρανκφούρτη και είχε ως βασικό αντικείμενο την εξέταση των εργασιακών προτεραιοτήτων του Eurogroup για το προσεχές διάστημα. Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρέθηκαν οι πρωτοβουλίες που απαιτούνται ώστε η ευρωζώνη να καταστεί ισχυρότερη και περισσότερο ανθεκτική απέναντι στις σύγχρονες οικονομικές προκλήσεις.
Ο υπουργός υπογράμμισε τη σημασία της στενής συνεργασίας μεταξύ των ευρωπαϊκών θεσμών, τονίζοντας ότι η κοινή στόχευση παραμένει η ενίσχυση της οικονομικής σταθερότητας και της βιώσιμης ανάπτυξης στην ευρωζώνη.
Δείτε την ανάρτηση του κ. Πιερρακάκη.

