free hit counter
Image default
Διάφορα

Ήχησε το 112 σε πολλές περιφέρειες της χώρας


Προειδοποιητικό μήνυμα εστάλη από την Πολιτική Προστασία στους κατοίκους Αχαΐας, Ηλείας, Ζακύνθου και Κεφαλονιάς, Θεσσαλίας, Σποράδων, Ημαθίας και Πιερίας, ενόψει των έντονων καιρικών φαινομένων.

«Λόγω των έντονων καιρικών φαινομέων που αναμένονται στις περιφερειακές ενότητες Αχαϊας, Ηλείας, Ζακύνθου και Κεφαλονιάς, Θεσσαλίας, Σποράδων, Ημαθίας και Πιερίας, περιορίστε τις μετακινήσεις σας από απόψε έως τις πρωινές ώρες της Κυριακής (1/2). Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών», ανέφερε το μήνυμα από το 112.

Λίγο αργότερα εστάλη αντίστοιχο μήνυμα και στους κατοίκους της Πελοποννήσου:

«Λόγω έντονων καιρικών φαινομένων που αναμένονται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, περιορίστε τις μετακινήσεις σας από απόψε έως τις πρωινές ώρες της Κυριακής 01-02-2026. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών».

 





ΠΗΓΗ

Related posts

Ανοίγουν φάκελοι από ανεξιχνίαστες εξαφανίσεις γυναικών μετά τις δύο δολοφονίες στη Μενεμένη

admin

Κατέρρευσε καγκελόπορτα σε Ειδικό Γυμνάσιο

admin

Αποδόσεις 70 τόνων ανά ώρα και AI ξεχωρίζουν τις νέες πρέσες Claas Cubix

admin

Αφήστε ένα σχόλιο