free hit counter
Image default
Πολιτική

Δικογραφία σε βάρος 34χρονου για συκοφαντική δυσφήμιση μέσω TikTok


Από τη Διεύθυνση Δίωξης Κυβερνοεγκλήματος σχηματίσθηκε δικογραφία τακτικής διαδικασίας σε βάρος 34χρονου ημεδαπού για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης μέσω διαδικτύου σε βάρος πολιτικού προσώπου, και συγκεκριμένα σε βάρος του Υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη.

Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε έπειτα από υποβολή έγκλησης σε βάρος διαχειριστή λογαριασμού σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο οποίος σύμφωνα -με την καταγγελία- ανήρτησε οπτικοακουστικό υλικό (βίντεο) με συκοφαντικό περιεχόμενο σε βάρος του πολιτικού προσώπου.

Από την επακόλουθη αστυνομική και ψηφιακή- διαδικτυακή έρευνα, ταυτοποιήθηκε ο 34χρονος ως διαχειριστής του επίμαχου λογαριασμού.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Γεωργιάδης: Κάπου πρέπει να μπει ένα φρένο

Σε ανάρτησή του, που συνοδεύεται από την εν λόγω είδηση, ο υπουργός Υγείας σχολιάζει:

«Λυπούμαι πραγματικά που αναγκάζομαι να κάνω μηνύσεις και να προσφεύγω στην Δικαιοσύνη αλλά κάπου πρέπει να μπει ένα φρένο στη λάσπη και την συκοφαντία».



ΠΗΓΗ

Related posts

Περίπου 1.500 άτομα έχουν αιτηθεί να επιστρέψουν στην Ελλάδα από τα ΗΑΕ

admin

Έκτακτη συνάντηση Μητσοτάκη – Μακρόν στην Κύπρο

admin

Ολοκληρώθηκε η συζήτηση επί του πορίσματος της Εξεταστικής για ΟΠΕΚΕΠΕ

admin

Αφήστε ένα σχόλιο