free hit counter
Image default
Ελλάδα

Συνελήφθη στο Μεξικό ηγετικό στέλεχος του καρτέλ «Λος Λόμπος» – News.gr


Πρόκειται για εγκληματική οργάνωση διακίνησης ναρκωτικών του Ισημερινού

Ένα ηγετικό στέλεχος της εγκληματικής οργάνωσης «Λος Λόμπος» του Ισημερινού συνελήφθη στο διεθνές αεροδρόμιο του Μεξικού, ανακοίνωσαν οι αρχές των δύο χωρών σήμερα.

Σε βάρος του υπόπτου, που είναι γνωστός με το ψευδώνυμο «Λόμπο Μενόρ», είχε εκδοθεί «ερυθρά αναγγελία» από την Ιντερπόλ για εγκλήματα όπως διακίνηση ναρκωτικών, εκβιασμούς και ανθρωποκτονία, ανέφερε ο υπουργός Εσωτερικών του Μεξικού Ομάρ Γκαρσία Αρφούς σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ.

Ο ομόλογός του του Ισημερινού, Τζον Ράιμπεργκ, είπε ότι ο συλληφθείς ονομάζεται Άνχελ Εστεμπάν Αγκιλάρ και καταζητείται για τη δολοφονία, το 2023, του υποψηφίου στις προεδρικές εκλογές Φερνάντο Βιγιαβισένσιο, επισημάνθηκε στο ΑΠΕ ΜΠΕ.

«Κατάφερε να αποκτήσει πλαστά έγγραφα όπου αναγραφόταν ως Κολομβιανός και σχεδίαζε να διαφύγει στο Μεξικό», είπε.

Σχετικά Tags

Μεξικό καρτέλ ναρκωτικών Ισημερινός





ΠΗΓΗ

Related posts

Αποκαταστάθηκε πλήρως η βλάβη λόγω δολιοφθοράς στα καλώδια τηλεδιοίκησης και σηματοδότησης

admin

Τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ- Ζελένσκι την παραμονή νέων διαπραγματεύσεων Ουκρανίας – Ρωσίας

admin

Τέσσερις νεκροί από κατάρρευση σκαλωσιάς – News.gr

admin

Αφήστε ένα σχόλιο