free hit counter
Image default
Διάφορα

Καταγγελία κόλαφος 19χρονου για σεξουαλική κακοποίηση από δύο μασέρ


Κακουργηματική δίωξη άσκησε η εισαγγελέας εις βάρος των δύο εργαζομένων που κατηγορούνται για ανάρμοστες πράξεις εις βάρος 19χρονου, σε κατάστημα παροχής υπηρεσιών αισθητικής και μασάζ, στη Θεσσαλονίκη. Πιο συγκεκριμένα διώκονται για γενετήσια πράξη χωρίς τη συναίνεση του παθόντος και παραπέμφθηκαν να απολογηθούν σε τακτικό ανακριτή.

Είχε προηγηθεί καταγγελία στις Αρχές από τον 19χρονο, υπήκοο Ουκρανίας. Ο ίδιος φέρεται να κατέθεσε ότι βρέθηκε στο κατάστημα ως μοντέλο, για τις ανάγκες διαφημιστικής προβολής της επιχείρησης (είχε προηγηθεί άλλη μία επίσκεψη στο παρελθόν για τον ίδιο σκοπό, σύμφωνα με την κατάθεσή του). Οι καταγγελλόμενες πράξεις,κατά τον ίδιο, τελέστηκαν την ώρα που οι δύο κατηγορούμενοι, του έκαναν μασάζ.

Από την πλευρά τους, τα δύο εμπλεκόμενα πρόσωπα (41 και 38 ετών), αρνούνται την κατηγορία, υποστηρίζοντας, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι η καταγγελία έγινε προκειμένου, ο νεαρός να τους εκβιάσει.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 



ΠΗΓΗ

Related posts

Ενισχύουν τη διαπραγματευτική ικανότητα αγροτών Ευρωκοινοβούλιο και Ευρωπαϊκό Συμβούλιο

admin

«Καμπάνα» σε οδηγό που έκανε… μπαντιλίκια στον Λυκαβηττό

admin

Πειραιώς και Wikifarmer παρουσιάζουν το Farmclick στην Agrotica

admin

Αφήστε ένα σχόλιο