free hit counter
Image default
Life Style

Πάσχα με άρωμα Κέρκυρας για την Κλέλια Ανδριολάτου


Η Κλέλια Ανδριολάτου επέλεξε για ακόμη μία χρονιά να περάσει τις ημέρες του Πάσχα στην αγαπημένη της Κέρκυρα, έναν προορισμό που έχει ιδιαίτερη σημασία για εκείνη.

Για την πρωταγωνίστρια της σειράς Maestro, το νησί δεν αποτελεί απλώς έναν τόπο διακοπών, αλλά έναν χώρο γεμάτο αναμνήσεις και συναισθηματική αξία, αφού εκεί ξεκίνησε η σχέση της με τον σύντροφό της, Μπάμπη Τσαούσογλου.

Ο επιχειρηματίας, που δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο νησί, βρίσκεται σταθερά στο πλευρό της, με το ζευγάρι να επιλέγει συχνά την Κέρκυρα για στιγμές ξεκούρασης και αποφόρτισης από την καθημερινότητα.

Κατά τη φετινή πασχαλινή περίοδο, η Κλέλια Ανδριολάτου βρέθηκε ξανά σε έναν τόπο που συνδέεται άμεσα με την προσωπική της ζωή, απολαμβάνοντας τόσο την ηρεμία, όσο και τα παραδοσιακά έθιμα του νησιού.

Govastiletto.gr – Κλέλια Ανδριολάτου: Αυτό είναι το νέο της επαγγελματικό βήμα, μετά το «διαζύγιο» με την Έλενα Χριστοπούλου



ΠΗΓΗ

Related posts

Τέλος το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» από το Mega

admin

«Σταματήστε να με αντιγράφετε, κάντε τον χαρακτήρα σας και όχι αυτά που κάνω εγώ»

admin

Το album από τη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο με γνωστούς καλλιτέχνες

admin

Αφήστε ένα σχόλιο